Kimbertex is een Italiaans merk schoenen dat helemaal gespecialiseerd is in snowboots voor dames. Hier alle informatie over deze Kimbertex snowboots en Kimbertex laarzen voor de winter.

De Kimbertex laarzen zijn snowboots en moonboots die er mooi en modieus uitzien. Kimbertex snowboots zijn echte dameslaarzen. Maar dan wel dameslaarzen die je voeten warm en droog houden.

Kimbertex snowboots online in Nederland kopen

De prijzen van Kimbertex snowboots zijn opvallend laag. Kijk maar bij de aanbiedingen van Kimbertex laarzen bij de beste schoenenwinkels van Nederland.

Zie ook:

Informatie Kimbertex

Kimbertex is in 2009 opgericht en dus nog een relatief jong merk. Maar zeker geen klein merk. Kimbertex produceert 400.000 paar snowboots per jaar waarvan ze 80% buiten Italiƫ verkopen.

De goede kwaliteit, lage prijzen en het mooie Italiaanse design zijn allemaal factoren die aan dit grote succes in zo’n korte tijd hebben bijgedragen.

Kimbertex doet veel aan de ontwikkeling van snowboots en moonboots. De Kimbertex snowboots zijn vaak luxe uitgevoerd en voorzien van noviteiten. Het zijn laarzen die je voeten droog houden. In de sneeuw, maar ook in de regen.

Kijk bij de bovenstaande aanbiedingen wat de Kimbertex snowboots voor dames in Nederland online kosten.


Onderwerpen
Kimbertex snowboots dames, Kimbertex laarzen.