De trends in kinderschoenen voor de herfst en winter vertonen veel overeenkomsten met de schoenentrends voor volwassenen. Ouders en kinderen kunnen deze winter in de zelfde stijl gekleed gaan. Maar wat zijn die trends?

Kinderschoenen met dierenprint

Zo zijn de dierenprints deze winter ook sterk in trek bij meisjesschoenen (en in mindere mate ook bij jongensschoenen). Dat kan een tijgerprint zijn, een luipaard-print of zebra-print maar ook pony hair als decoratie. Dierenprints zorgen er voor dat ook eenvoudige kinderschoenen helemaal opgepimpt worden.

Booties voor jongens

Booties, of met andere woorden hoge schoenen / lage laarzen zijn in de winter helemaal hot bij jongens. Booties zijn stoere schoenen die het heel goed doen als jongensschoenen en ze zijn makkelijk te combineren met jongenskleding in alle stijlen. Je hebt jongensbooties met veters maar ook met een rits. Dat is helemaal makkelijk aan- en uittrekken.

Chelsea boots voor kinderen

Nog zo’n volwassen trend die we dit seizoen ook bij kinderschoenen zien zijn de chelsea boots voor meisjes en jongens. Een Chelsea boot is een halfhoge laars die aan de zijkanten over een elastisch gedeelte beschikt. Chelsea boots hebben een speels stoere uitstraling en zijn evenals booties makkelijk met kleding te combineren. Chelsea boots voor de winter kunnen voorzien zijn van een zachte wollen binnenvoering.

Kindersneakers

En natuurlijk zijn de sportieve sneakers voor kinderen deze winter ook weer volop beschikbaar. Van sportmerken als Nike, Adidas en New Balance, tot de beste kinderschoenenmerken als Shoesme, Braqeez en Lelli Kelly, allemaal hebben ze prachtige kindersneakers (jongenssneakers en meisjessneakers) in hun collecties. Ook bij de kindersneakers zijn er veel dierenprints zichtbaar en verder heel veel kleur. Zo vrolijk je het winterseizoen een beetje op met je mooie sneakers.

Onderwerpen:
Kinderschoenen winter, winterschoenen kinderen, jongensschoenen winter, meisjesschoenen winter.

Productselectie:
Booties jongens: Bol.com