Het Nederlandse schoenenmerk Braqeez heeft voor deze zomer weer een prachtige collectie kinderschoenen uitgebracht. Muziek en festivals is het thema in hun zomercollectie schoenen voor meisjes en jongens.

Het zijn echt zomerse kinderschoenen, met vrolijke prints en fluoriserende details. Felle kleuren worden niet geschuwd. En let ook eens op de opvallende gevlochten bandjes die je om veel schoenen in de zomercollectie aantreft.

>>> TIP: Kijk bij de aanbiedingen van Braqeez schoenen om te zien wat de winkels allemaal aan mooie Braqeez kinderschoenen aanbieden.

Braqeez schoenen voor jongens

De zomercollectie jongensschoenen van Braqeez bestaat voor een groot deel uit sneakers. Toffe runners met flitsende en coole details. Maar ook goede en gezonde schoenen, gemaakt van soepel leer. Patches van rubber en vintage denim treffen we op veel van deze kinderschoenen aan. Zoals altijd bij Braqeez is er bij deze jongensschoenen weer sprake van kwalitatief goede schoenen tegen een aantrekkelijke prijs.

Braqeez schoenen voor meisjes

De Braqeez meisjesschoenen voor de zomer zijn rijk van kleur, eigenwijs en zelfs een tikkeltje brutaal. Lief en stoer tegelijk. Ook hier veel toffe prints en mooie, vaak originele, details. Vlechtbandjes en sierritsen komen we veel tegen. Evenals de modieuze zachte metallics.

Geniet op deze pagina van wat foto’s van de Braqeez kinderschoenen voor de zomer, en kijk bij bovenstaande aanbiedingen om deze jongensschoenen en meisjesschoenen voordelig bij de Nederlandse schoenenwinkels aan te schaffen.

Zie ook: Kinderschoenen, tips en aanbiedingen

Foto’s: Braqeez


Onderwerpen:
Braqeez kinderschoenen zomer, jongensschoenen zomer, meisjesschoenen zomer.