De badslipper is nooit hip geweest. Het was altijd een handige en functionele slipper voor op het strand en bij het zwembad, maar hip, nee! Dat is nu echter aan het veranderen. De enige echte badslipper, de Adidas Adilette, zien we tegenwoordig zelfs aan de voeten van celebrities als Rihanna en Gwen Stefani. Gewoon in het openbaar! Maar dan niet de zwart/witte, maar de hippe varianten op de Adidas Adilette badslipper die de laatste tijd het licht zien.

Hippe varianten op de enige echte badslippers

Zo heeft zelfs de bekende zangeres Rita Ora zich als ontwerpster op de Adidas Adilette badslippers geworpen, en kwam met deze Adidas Originals in een hippe uitvoering (zie boven). En zo zijn er nog meer leuke varianten van deze klassieke Adidas badslippers / sportslippers te koop. Kijk maar eens bij de aanbiedingen van Adidas schoenen wat de verschillende winkels allemaal aan deze moeder van alle badslippers te bieden hebben.

Informatie Adidas Adilette

De Adidas Adilette is de enige echte originele badslipper. Adidas bedacht deze slipper in de jaren 60 toen ze schoenen nodig hadden die de spelers van het Duits voetbalelftal in de douches en in de kleedkamer konden dragen. De ontwerpers van Adidas kwamen toen met de eerste badslippers op de proppen (zie onder).

De badslipper / sportslipper bleef niet aan voetballers voorbehouden, want in de decennia daarna droeg iedereen in de zomer badslippers, en de Adidas Adilette slippers waren daarbij met afstand het meest populair. De laatste jaren zijn het echter de teenslippers die de badslipper grotendeels verdreven hebben. En in tegenstelling tot de badslippers worden de teenslippers ook in het openbaar gedragen. Iets dat men bij badslippers (met uitzondering van op de camping) zelden deed.

Maar daar is nu verandering ingekomen. Er komen steeds meer hippe varianten van de Adidas Adilette slippers en deze zien we ook steeds meer buiten het zwembad. Zelfs aan de voeten van hippe vrouwen en mannen!

Kijk bij de eerder genoemde aanbiedingen van Adidas schoenen om deze hippe badslippers en andere Adidas schoenen en slippers goedkoop te kopen.

Zie ook: Alle goede slippers

Onderwerpen:
Adidas Adilette slippers, Adidas badslippers, Adidas sportslippers.