KNJR is een nieuw Nederlands schoenmerk, maar minder nieuw dan je misschien zou denken. KNJR is namelijk een label van het al langer bestaande schoenmerk Kanjers, waarin je de naam KNJR kunt herkennen. Maar wat is het verschil tussen KNJR schoenen en Kanjers schoenen?

Dat verschil zit hem in de maat. Kanjers schoenen en laarzen zijn gericht op kleine kinderen. De maten lopen daarom van 22 tot 32. KNJR schoenen zijn voor de wat grotere kinderen. Deze kinderschoenen zijn beschikbaar in de maten 28 tot 39. Kinderen kunnen nu dus tot de tienerleeftijd op Kanjers / KNJR schoenen blijven lopen.

Evenals Kanjers zijn de KNJR schoenen betaalbare kinderschoenen, maar wel van heel goede kwaliteit. Kijk bij de aanbiedingen van Kanjer schoenen of bij de aanbiedingen van KNJR schoenen wat de schoenen van KNJR en Kanjers bij de belangrijkste schoenenwinkels kosten.

Achter deze schoenen zitten tientallen jaren aan ervaring met kinderschoenen voor meisjes en jongens. KNJR schoenen en Kanjers schoenen zijn altijd met echt leer gevoerd. Ook voor de andere delen van de schoen worden de beste materialen gebruikt en de zolen van KNJR schoenen zijn altijd stevig maar buigzaam, zodat kinderen er op de juiste manier op lopen.

Kijk bij de bovenstaande aanbiedingen voor al deze goede kinderschoenen tegen een lage prijs.

Foto’s: KNJR (Kanjer)

Onderwerpen:
KNJR schoenen, jongens, meisjes, kinderen, Kanjer schoenen, KNJR kinderschoenen


Productselectie: Miinto