Kowalski schoenen zijn eigenzinnige schoenen in een vintage stijl. Hoewel je het gezien de naam niet zal zeggen komen Kowalski schoenen uit Spanje.

Kowalski schoenen zien er nieuw uit de doos al vaak uit alsof ze al gedragen zijn. Dat is niet verwonderlijk als je nagaat dat deze schoenen aan het eind van het productieproces met de hand op stenen gewassen worden en vervolgens met schuurpapier onder handen worden genomen.

Dit heeft niet alleen tot gevolg dat de Kowalski schoenen een unieke sfeer uitademen, maar ook dat er geen Kowalski schoen hetzelfde is.

Kijk voor deze unieke schoenen voor zo min mogelijk geld bij de aanbiedingen van Kowalski schoenen bij alle belangrijke Nederlandse schoenenwinkels.

We hebben momenteel helaas geen winkels voor Kowalski schoenen in Nederland. Kijk bij de beste sneakers voor goede alternatieven.

Dat Kowalski schoenen zo ruw onder handen genomen worden betekent niet dat de schoenen aan kwaliteit moeten inleveren. Kowalski schoenen worden gemaakt van bijzonder goed en sterk leer en van sterk en stug canvas dat deze behandelingen aankan.

De collectie Kowalski schoenen bestaat overwegend uit sneakers, maar ook instappers, booties, bootschoenen en moccasins worden door die Italiaanse schoenmerk gemaakt. Er zijn Kowalski schoenen voor zowel dames als heren.