Lamica is een Italiaans merk schoenen dat in Nederland en België vooral bekend staat om zijn enkellaarzen en hoge laarzen, al maken ze ook andere soorten damesschoenen zoals pumps, sandalen, sneakers en ballerina’s.

Maar het zijn de dameslaarzen waaraan Lamica zijn faam te danken heeft.

Goedkoop Lamica laarzen en schoenen kopen

Als je Lamica laarzen of schoenen zoekt kun je het best bij onderstaande winkels terecht. Deze online schoenenwinkels bieden namelijk het beste assortiment Lamica schoenen en laarzen tegen de laagste prijzen.

Kwaliteit Lamica laarzen en schoenen

Lamica laarzen hebben vaak een klassieke belijning en een mooi gevormde hak. Ze zijn een mix van klassieke elegantie en een moderne uitstraling. Lamica laarzen zijn dan ook vooral populair bij jonge moderne vrouwen.

Lamica schoenen en laarzen zijn van hoge kwaliteit, en daar hangt natuurlijk wel een prijskaartje aan. Maar Lamica laarzen en schoenen zijn zeker niet te duur. Vooral niet als je gebruik maakt van de aanbiedingen van Lamica schoenen bij bovenstaande winkels.

Stijlvolle Italiaanse kwaliteit

Zoals zo veel stijlvolle dameslaarzen en damesschoenen komen de Lamica schoenen en laarzen uit de Italiaanse provincie Toscane. Daar worden deze damesschoenen en laarzen al meer dan 50 jaar gemaakt.

Toch werden Lamica schoenen en laarzen pas sinds de eeuwwisseling echt bekend. Dat komt vooral doordat Lamica vroeger voornamelijk schoeisel voor private labels maakte. Lamica schoenen en laarzen werden toen onder andere namen verkocht. Veel mensen liepen op Lamica laarzen en schoenen zonder het zelf te weten.

De doorbraak voor Lamica kwam na 1996 toen de Nederlander Ger Boekhoorn mede-eigenaar werd. Hij haalde de bezem er door, hij nam jonge moderne schoenontwerpers in dienst en ging zich met de marketing van Lamica bezighouden.

Met succes want in relatief korte tijd groeide Lamica uit tot een internationaal bekend merk.

Of het nu lange laarzen betreft, booties, ballerina’s of instappers, de schoenen en laarzen van Lamica zijn elegant, stijlvol en vrouwelijk. Zo als je van een Italiaans design merk mag verwachten.

Goede prijs/kwaliteit verhouding

Zoals we al schreven. Lamica schoenen zijn geen goedkope laarzen en schoenen, maar toch zijn ze
scherp geprijsd. Vooral als je de prijs afzet tegen de kwaliteit en het mooie verzorgde design.

De prijs / kwaliteit verhouding van Lamica laarzen en schoenen is bijzonder goed. Vooral als je gebruik maakt van de bovengenoemde aanbiedingen.

Door de mooie stijlvolle uitstraling de hoge kwaliteit en de gunstige prijzen verkopen Lamica laarzen en schoenen zichzelf tegenwoordig bijna vanzelf.

 
Kijk bij de eerder genoemde aanbevolen winkels waar je goedkoop Lamica schoenen en Lamica laarzen kunt kopen.
 
Onderwerpen:
Lamica schoenen, winkels, outlet, Lamica laarzen, enkellaarzen, hoge laarzen, enkellaarsjes dames.