De vachtlaarzen van UGG Australia kom je in vele soorten en varianten tegen. Hier kijken we naar een aantal van de nieuwste Uggs van deze winter. Ugg laarzen, schoenen en pantoffels.

Een overzicht van alle UGG Australia laarzen en schoenen kun je vinden bij de aanbiedingen van UGG laarzen en schoenen bij de grootste en belangrijkste Nederlandse aanbieders van uggs.

Uggs voor dames

UGG Australia maakt natuurlijk niet alleen vachtlaarsjes, als hebben ze daar hun bekendheid aan te danken, maar alle soorten schoenen. Een aanrader zijn de zeer comfortabele en behaaglijke UGG pantoffels. Deze heerlijke pantoffels met schapenvacht behoren tot de fijnste en mooiste pantoffels die er te koop zijn.

En wat te denken van de Ugg snowboots! De stoere outdoor versie van de de vachtlaarsjes. Net zo warm en comfortabel, maar beter berekend op intensief gebruik onder zware omstandigheden. En ze zijn gewoon prachtig om te zien!

Zo trots als een pauw met je Uggs. Hou je van franje (letterlijk), kijk dan eens naar de Ugg Classic Short Peacock met Swarovski kristal steentjes en “pauwenveren”.

Ugg Classic Short Peacock

Uggs voor heren

En voor de heren heeft UGG Australia deze winter ook weer een prachtige collectie. Met veel snowboots en sneeuwschoenen, maar ook heerlijke pantoffels. Ook de mannen zijn deze winter weer helemaal happy met hun uggs.

Uggs voor meisjes

Gebaseerd op de Disney animatiefilm Frozen is de Ugg Elsa Coronation. Iets dat ook geldt voor het zusje van deze meisjeslaars, de Ugg Anna Coronation. Deze vachtlaarsjes voor meisjes maken deel uit van een leuke reeks meisjes Uggs die het merk dit seizoen heeft uitgebracht.

Ugg Elsa Coronation

Meisjes Uggs kunnen kleinere replica’s zijn van de dameslaarzen, maar UGG Australia brengt zijn vachtlaarsjes voor meisjes ook in speelse kleuren en designs uit zoals de Ugg Toddler’s Bailey Bow.

Ugg Toddler’s Baily Bow
Ugg Toddler’s Baily Bow

Kijk bij de hierboven genoemde aanbiedingen van UGG laarzen en schoenen voor alle uggs tegen de laagste prijzen.


Onderwerpen:
Ugg schoenen, Uggs schoenen, Ugg laarzen.