Maripé schoenen komen niet uit Frankrijk zoals de naam zal doen vermoeden, maar uit Italië. Uit de buurt van Venetië om precies te zijn.

Maripe schoenen stralen de klassieke elegantie uit die kenmerkend is voor veel Italiaanse schoenen.

Hier kun je voordelig Maripé schoenen kopen

Onderstaande winkels hebben het beste assortiment Maripe schoenen en laarzen tegen de beste prijzen. Kijk bij onderstaande winkels voor de mooiste aanbiedingen van Maripe schoenen.

Alle soorten schoenen en laarzen voor dames

Maripe maakt vrijwel alle modellen damesschoenen en biedt schoenen van hoge kwaliteit met een elegant fraai design. Of je nu de pumps, de enkellaarsjes, de booties, de slippers, de laarzen of de sneakers hebt.

Informatie Maripe schoenen

Roberto Panizzolo Maripé begon in 1947 in Fiesso d’Artico (nabij Venetië) met het maken van schoenen. In slechts enkele jaren tijd groeide de kleine schoenmakerij uit tot een groot internationaal merk schoenen.

De moderne functionele schoenen van Maripe vonden gretig aftrek en het merk schoenen kreeg terecht de reputatie betrouwbaar en modieus te zijn.

Ook na al die jaren is Maripe nog steeds een innovatief merk dat alle soorten damesschoenen in het assortiment heeft. Soms verrassend, soms klassiek van design. Maar altijd mooi en van hoge kwaliteit.

Maripe heeft een heel brede collectie aan damesschoenen. Je kunt bij dit Italiaanse schoenmerk terecht voor pumps, sandalen, hoge en lage laarzen, sandalen, ballerina’s, instappers, nette schoenen, moccasins en vele andere schoenen. Stuk voor stuk elegant en van uitstekende kwaliteit.

Kijk bij de bovengenoemde aanbiedingen voor mooie Maripe schoenen en laarzen tegen de laagste prijs.

Foto’s: Maripé

Onderwerpen:
Maripe damesschoenen, sneakers, laarzen, Maripe schoenen dames.