Melvin & Hamilton is een opmerkelijk Duits merk schoenen. De meest bekende Melvin & Hamilton schoenen zijn de klassieke herenschoenen van het merk.

Daarnaast gaat Melvin & Hamilton ook steeds meer damesschoenen maken. Deze schoenen voor dames echter veel minder klassiek dan de herenschoenen.

Het schoenmerk Melvin & Hamilton is in 1988 opgericht door de Brit Rajab Choukair. Inmiddels leiden zijn zoons Karim en Olivier het bedrijf. Oprichter Rajab Choukair constateerde dat jonge mannen steeds meer klassieke herenschoenen gingen dragen, en ging zelf moderne versies van deze schoenen maken.

Schoenen met de stoerheid en uitstraling van klassieke schoenen. Schoenen ook met dezelfde hoge kwaliteit, maar wel met het draagcomfort van moderne schoenen.

Online Melvin & Hamilton schoenen in Nederland online kopen

Bij onderstaande online winkels vind je volop Melvin & Hamilton schoenen voor heren en dames tegen een lage prijs.

Veel Melvin & Hamilton schoenen hebben ook een modern tintje, bijvoorbeeld kleuren die je niet bij een klassieke herenschoen verwacht. Rode schoenen, blauwe schoenen, gele schoenen, groene schoenen en schoeisel in andere felle kleuren is een nieuwe trend in nette schoenen waarvan Melvin & Hamilton een trendsetter is.

Het leer en de zool van Melvin & Hamilton schoenen worden met de hand bewerkt, wat te zien is aan de nuances en het karakter van de schoenen. Handgemaakte schoenen hebben meer uitstraling dan geïndustrialiseerde producten. Volgens de fabrikant zelf hebben Melvin & Hamilton schoenen een ziel.

Melvin & Hamilton damesschoenen

Naast herenschoenen maakt Melvin & Hamilton ook steeds meer damesschoenen. Deze collectie is minder klassiek en veel meer divers dan die van de herenschoenen. ┬áVele modellen schoenen en laarzen worden voor vrouwen gemaakt. Zoals hoge laarzen, enkellaarzen, snowboots, pumps, ballerina’s, sandalen, wedges en veel meer damesmodellen.

Hoewel ze qua model en stijl vaak niet met de herenschoenen te vergelijken zijn hebben de Melvin & Hamilton damesschoenen dezelfde hoge kwaliteit als de schoenen voor heren.

Kijk voor alle Melvin & Hamilton schoenen voor heren en dames bij de bovenaan genoemde aanbevolen webwinkels in Nederland.

Zie ook: Nette herenschoenen tips

Onderwerpen:
Melvin & Hamilton schoenen, nette herenschoenen, damesschoenen, heren, dames, M&H schoenen.