De schoenen van Metro Sneakers zijn prachtige handgemaakte sneakers voor heren, dames en kinderen. Metro Sneakers zijn een merknaam van de Nederlandse schoenenfabrikant Gino-B. De naam sneakers kun je bij Metro heel ruim nemen. Sommige hoge vachtgevoerde sneakers lijken meer op snowboots.

De handgemaakte Metro sneakers zijn zeker niet te goedkoopste sneakers die je kunt kopen, maar dit merk levert wel schoenen van bijzonder hoge kwaliteit.

Waar koop je Metro sneakers?

Metro sneakers zijn de laatste tijd slecht verkrijgbaar in Nederland en België, maar bij onderstaande winkels zijn Metro schoenen te koop:

Zie ook: Meer tips goede sneakers

Unieke met de hand gemaakte sneakers

Handgemaakte sneakers zijn al vrij uniek, maar Metro Sneakers heeft nog meer innovatieve sneakers in de collectie.

Neem bijvoorbeeld de Metro Apres Ski sneakers, een lijn van sneeuwdichte en waterdichte sneakers die met een warme sheepskin gevoerd zijn. Een mix van een hoge sneaker en een snowboot. Deze snowsneakers (of apres ski sneakers) hebben wintersport-gerelateerde namen als de Kitzbuhl en de Insbruck.

Of neem de Metro Sneakers Luxury serie die is ontworpen door de bekende interieurdesigner Eric Kuster. Het is duidelijk, Metro Sneakers maakt geen standaard schoenen.

Fabrikant Gino-B maakt naast de Metro sneakers en de eerdergenoemde met vacht gevoerde Apres Ski Sneakers ook de La Sneakette, een serie sneakers speciaal voor dames.

Kijk bij de bovenaan genoemde aanbiedingen van Metro sneakers bij welke winkels je de unieke Metro schoenen tegen de laagste prijs kunt kopen.

Onderwerpen:
Metro schoenen, Metro snowsneakers, Metro sneakers.