Mjus schoenen zijn Italiaanse schoenen en laarzen van hoge kwaliteit en met een geweldige uitstraling. Het aanbod van Mjus bestaat vooral uit damesschoenen en dameslaarsjes, maar sinds kort in hun herencollectie ook in Nederland te koop.

Vooral de Mjus laarzen zijn enorm gewild onder dames die van mooie modieuze schoenen houden. Kwaliteit, uitstraling en een hoog draagcomfort zijn belangrijk bij Mjus schoenen en laarzen.

Waar koop je goedkoop Mjus schoenen en laarzen?

Mjus schoenen en Mjus laarzen zijn bij een diverse bekende online schoenenwinkels voordelig te koop. Hieronder vind je de schoenenwinkels met het beste aanbod en de laagste prijzen.

Naast de zeer populaire Mjus enkellaarsjes maakt het schoenmerk ook andere soorten damesschoenen zoals Mjus sneakers, sandalen, instappers, slippers, pumps en alles soorten laarsjes. Al deze Mjus schoenen zijn modieus en origineel van design.
Kijk bij de bovenstaande aanbiedingen van Mjus schoenen voor het aanbod van al deze prachtige Mjus laarsjes en schoenen bij de belangrijkste schoenenwinkels van Nederland.

Informatie Mjus schoenen en laarzen

Mjus is een jong merk schoenen want Mjus werd pas in 2007 opgericht. De fabrikant van deze damesschoenen en dameslaarzen heeft echter al meer ervaring.

De Olip schoenenfabriek werd in 1972 opgericht (nabij het Gardameer in Itali√ę) en specialiseerde zich in schoenen van hoge kwaliteit. Ze begonnen hun schoenen onder de naam Airstep te verkopen en in 2007 kwamen daar dus de Mjus laarzen en schoenen bij.

Herenschoenen en herenlaarsjes werden later ook aan het aanbod van Mjus toegevoegd.

Voor de productie van de Mjus schoenen en laarzen wordt alleen gebruik gemaakt van materialen van topkwaliteit. Mjus geeft deze materialen echter karakter mee door ze een verweerde uitstraling te geven. Zo krijgen de Mjus laarsjes en schoenen de stoere Mjus stijl.

Kijk bij de bovenstaande aanbiedingen van Mjus schoenen om te zien waar je de prachtige enkellaarsjes en andere schoenen en laarzen van dit kwaliteitsmerk tegen de laagste prijs kunt vinden.


Onderwerpen:
Mjus schoenen online, laarsjes, Mjus laarzen, enkellaarsjes, cowboylaarsjes, Mjus herenschoenen, sneakers, Mjus damesschoenen.