MTNG schoenen zijn zeer modieuze schoenen voor dames, heren en tieners. Voor mannen en jongens maken ze vooral sneakers, maar dames kunnen kiezen uit een heel brede collectie MTNG schoenen en laarzen. Van hoge laarzen tot sandalen. Van pumps en sandalen tot regenlaarzen. En alles wat er nog meer aan damesmodellen te verzinnen is.

Deze mooie trendy MTNG schoenen en laarzen waren tot dusver vrijwel alleen via internet in Nederland te koop, maar nu Dejavu de schoenen gaat importeren zullen steeds meer winkels MTNG schoenen gaan verkopen. Kijk bij de aanbiedingen van MTNG schoenen waar je deze schoenen goedkoop kunt aanschaffen.

Informatie MTNG schoenen

MTNG Originals (zoals het merk officieel heet) maakt al sinds 1967 schoenen. Maar dit schoenmerk is helemaal bij de tijd, met trendy modellen. Heel originele designs en meer standaard schoenen wisselen elkaar in de collectie van MTNG Originals af. MTNG schoenen kunnen bontgekleurd zijn, maar ook neutraal. Soms heel eenvoudig, soms uitbundig versierd.

MTNG Originals is een heel veelzijdig merk schoenen, maar altijd zijn de schoenen eigentijds en mooi, en altijd is de kwaliteit dik in orde.

Over MTNG Originals

Het schoenenmerk MTNG Originals is in 1967 opgericht door Pascual Ros Aguilar die toen pas 17 jaar oud was. Hij wilde met een breed assortiment aan MTNG schoenen de modewereld veroveren, en die filosofie hanteert het merk nog steeds. Vandaar het brede assortiment in vele stijlen.

Kijk maar eens bij de bovenstaande aanbiedingen van MTNG schoenen voor al deze schitterende schoenen tegen de laagste prijs.

Foto’s: MNTG Originals

Onderwerpen:
MNTG schoenen, MNTG laarzen.