Napapijri schoenen zijn misschien wel de schoenen met de meest ingewikkelde naam: Napapijri schoenen heten ze, en geen Napijri, Napapiri, Nijpapijri of hoe de merknaam van dit merk voor mode en schoenen allemaal verhaspeld wordt. Maar ja, niet iedereen spreekt “Laps”.
Napapijri betekent in de taal van Lapland “Reizen is groeien en groeien is kennis”. Napapijri staat voor avontuurlijke schoenen en laarzen. Ideaal voor zware omstandigheden.

Hier koop je goedkoop Napapijri schoenen online

Napapijri schoenen en laarzen kun je voordelig kopen bij de onderstaande webshops. Veel van deze grote online winkels bieden ook veel andere Napapijri artikelen aan zoals mode en outdoor kleding.

Een schoenfabrikant met een Lapse naam maakt snowboots en andere winterlaarzen. Dat zal je niet verbazen. Maar er zijn veel meer soorten Napapijri schoenen en laarzen. Zo maakt Napapijri ook sneakers, veterschoenen en zelfs slippers en sandalen. Maar de collectie bestaat vooral uit mooie stevige booties. Outdoor laarzen voor dames en heren.

Informatie Napapijri schoenen en laarzen

Napapijri mag dan een naam uit Lapland hebben, het bedrijf is in Italië opgericht. In 1987 begon men in de Italiaanse Alpen met de productie van reistassen onder die naam. Opmerkelijk is dat Napapijri de vlag van Noorwegen in het logo heeft en dat deze vlag ook op veel schoenen, laarzen en kleding te vinden is, maar dat Napapijri afgezien van de naam niets met Noorwegen van doen heeft.

Tegenwoordig maakt een Napapijri een breed scala aan outdoor producten en kleding. Naast de Napapijri laarzen en schoenen betreft dat alle soorten kleding van winterjassen tot zwemkleding en van jeans en truien tot shirts en jurken, maar ook tassen en rugzakken.

Napapijri winterlaarzen

Voor de winter heeft Napapijri stoere stevige laarzen die er ook nog eens hip en trendy uitzien. Stoere snowboots, maar ook opvallende stoffen laarzen met een Laps design en prachtige hoge leren laarzen.

Napapijri zomerschoenen

Zoals we al schreven. Ook voor de zomer heeft Napapijri veel mooie schoenen. Slippers, mocassins en sandalen bijvoorbeeld, maar ook sportieve enkelboots.

Bij de bovenstaande aanbevolen winkels met aanbiedingen van Napaprijri schoenen en kleding vind je dit alles tegen de laagste prijzen.

 
Onderwerpen:
Napapijri laarzen, outdoor schoenen, Napapijri sneakers, snowboots, Napapijri schoenen.