Nelson is een bekende populaire schoenenwinkels die een heel mooi assortiment hebben met schoenen en laarzen van vele topmerken. Maar wist je dat Nelson ook een bijzonder goede huismerk schoenen verkoopt? Deze Nelson schoenen zijn kwaliteitsschoenen voor dames en heren met een heel goede verhouding tussen prijs en kwaliteit.

Nelson schoenen zijn niet de goedkoopste huismerkschoenen van Nederland. Nelson wil zijn naam niet verbinden aan schoenen en laarzen van mindere kwaliteit en verkoopt onder eigen naam alleen kwaliteitsschoenen. Gezien de kwaliteit is de prijs laag. Kijk maar eens bij het aanbod aan huismerk Nelson schoenen voor deze prachtige schoenen en hun interessante prijzen.

Dit aanbod aan Nelson schoenen is bijzonder groot. Onder eigen label worden enkele honderden verschillende damesschoenen en herenschoenen verkocht. En dat in werkelijk alle modellen. Of je nu sneakers of laarsjes zoekt, sandalen of zakelijke schoenen, pantoffels of pumps, Nelson heeft ze in de eigen collectie zitten. Het enige dat ontbreekt zijn kinderschoenen. Voor kinderen zijn er bij dit label alleen snowboots in kleine maten beschikbaar.

Met zijn schoenen onder eigen label breidt Nelson zijn collectie uit met heel mooie schoenen voor dames en heren van goede kwaliteit tegen een scherpe prijs. Bij bovenstaande aanbod aan Nelson schoenen zijn alle schoenen en laarzen van dit huismerk online te vinden. Daarmee is de keuze veel groter dan bij de filialen. Bovendien bezorgt Nelson de schoenen gratis thuis (vanaf 39,95 euro). Als je voor 21:00 besteld heb je de Nelson schoenen de volgende dag al in huis.

Tip: Alle Nelson schoenen zijn ook online via de Bol.com schoenenwinkel te koop. Meer informatie.


Kijk bij het aanbod aan Nelson schoenen voor al deze schoenen en laarzen en hun prijs.