Neosens schoenen zijn modieuze schoenen die karakter, ambachtelijkheid en traditie uitstralen. Soms zijn deze schoenen klassiek, maar meestal zijn Neosens schoenen juist vernieuwend en opmerkelijk. Neosens schoenen zijn schoenen waarmee je opvalt.

Wat voor model het ook betreft, altijd zijn Neosens schoenen van topkwaliteit en van een bijzonder fraai design. Neosens schoenen hebben een geheel eigen stijl. Een stijl die veel mensen aanspreekt.

Neosens schoenen in Nederland kopen

Neosens schoenen zijn in Nederland moeilijk te vinden. Gelukkig zijn er online schoenenwinkels die wel een groot assortiment Neosens schoenen en Neosens laarzen aanbieden. Kijk vooral eens bij onderstaande aanbevolen winkels..

Vooral Sarenza en Amazon bieden in Nederland online heel veel verschillende Neosens schoenen en Neosens laarzen aan.

Informatie Neosens schoenen

Neosens maakt zowel damesschoenen als herenschoenen. Dames hebben echter veel meer keuze uit verschillende modellen. Voor vrouwen zijn er alle soorten modellen zoals pumps, sandalen, ballerina’s, booties, laarzen, veterschoenen en muiltjes.

Voor heren zijn er onder andere mooie Neosens laarzen, booties en veterschoenen. De Neosens herenschoenen zijn een stuk minder opvallend en minder vernieuwd dan de damesschoenen. Het zijn echter wel schoenen die mannen graag dragen. Dit  door het heerlijke draagcomfort en de goede pasvorm. En door het design natuurlijk, want ook Neosens schoenen voor heren zien er prachtig uit.

Schoenen uit Spanje

Neosens schoenen komen uit het Spaanse Rioja. De sfeer van deze landelijke Zuid Spaanse streek komen helemaal tot uiting in Neosens schoenen. Romantiek, organische vormen, de natuur, licht, karakter, het is allemaal terug te zien bij Neosens schoenen.

Kijk vooral eens bij de bovenstaande winkels voor al deze mooie Neosens schoenen en Neosens laarsjes voor dames en heren.

Foto: Neosens

Onderwerpen:
Neosense schoenen uit Spanje, Neosense laarsjes heren, dames, Spaanse damesschoenen.