New Balance is een Amerikaans merk schoenen. New Balance schoenen zijn mooie en kwalitatief uitstekende sneakers, hardloopschoenen en wandelschoenen. Deze worden in Amerika en Engeland gemaakt.

New Balance is geen sportmerk dat zijn naam probeert te vestigen door dure sponsorcontracten met sporters en sportclubs en ook niet door middel van dure reclamecampagnes. Dit merk schoenen is er van overtuigd dat een perfecte schoen zichzelf beter verkoopt dan een topsporter ooit zou kunnen doen.

Bij welke winkels koop het beste New Balance schoenen?

New Balance schoenen zijn in Nederland en België volop te koop bij schoenenwinkels en sportzaken, maar de ene winkel heeft veel betere aanbiedingen dan de andere, en de ene winkel biedt keuze uit enkele modellen terwijl een andere (online) winkel honderden verschillende New Balance schoenen in voorraad kan hebben.

De winkels hieronder zijn de beste winkels om New Balance schoenen te kopen. Met het beste aanbod en de beste prijzen.

Populaire sportieve schoenen

En deze filosofie klopt, want door de hoge kwaliteit van de schoenen heeft het merk talloze tevreden gebruikers overal ter wereld die de schoenen graag bij hun vrienden en medesporters aanprijzen. Wekelijks produceert New Balance zo’n 28.000 paar schoenen.

Informatie New Balance schoenen

New Balance, of New Balance Athletic Shoe Inc, zoals het bedrijf officieel heet werd in 1906 in de buurt van Boston (USA) opgericht. In de loop der tijd is New Balance uitgegroeid tot één van de grootste fabrikanten van sportschoenen ter wereld terwijl de New Balance sneakers ook steeds populairder worden.

In tegenstelling tot andere grote fabrikanten van sportschoenen en sneakers heeft New Balance geen toevlucht gezocht tot lage lonen landen voor de productie van zijn schoenen. New Balance schoenen worden gemaakt in de Verenigde Staten en in het Verenigd Koninkrijk. De meeste New Balance schoenen die we hier kopen komen uit Engeland. Hierdoor kunnen New Balance schoenen wel duurder zijn dan schoenen die in de derde wereld worden geproduceerd.

New Balance heeft een groot assortiment aan schoenen waarvan de basis wordt gevormd door hardloopschoenen en sneakers die van deze hardloopschoenen en wandelschoenen zijn afgeleid. Daarnaast maakt New Balance ook canvas sneakers. Al deze sneakers en sportschoenen zijn beschikbaar als herenschoenen, damesschoenen en kinderschoenen voor jongens en meisjes.

Kijk bij de eerder genoemde aanbevolen winkels voor New Balance schoenen om deze mooie en goede schoenen goedkoop te kopen.
Zie ook:
Onderwerpen:
New Balance schoenen, Newbalance, sneakers, hardloopschoenen, sportschoenen.