Oxitaly schoenen zijn prachtige damesschoenen met vaak een origineel en verrassend uiterlijk. Oxitaly schoenen kom je helaas nauwelijks tegen in de Nederlandse winkels, maar gelukkig zijn deze unieke damesschoenen en dameslaarzen wel makkelijk te koop via internationale webwinkels.

Kijk maar bij de aanbiedingen van Oxitaly schoenen waar je deze damesschoenen en laarzen goedkoop in Nederland kunt kopen.

Informatie Oxitaly schoenen en laarzen

Zoals de naam (Ox Italy) al aangeeft komen Oxitaly schoenen uit Italiƫ. Uit Napels om precies te zijn. Het schoenmerk is al in 1965 opgericht, maar speelt pas sinds 2005 internationaal echt mee. Mar dat neemt niet weg dat er tientallen jaren aan ervaring is opgebouwd in het maken van mooie damesschoenen van hoge kwaliteit.

Want zoals bij alle belangrijke Italiaanse schoenmerken speelt kwaliteit een grote rol bij Oxitaly schoenen. Er wordt uitsluitend gebruik gemaakt van hoogwaardige materialen, zoals het beroemde Italiaanse leer, en ook technisch staat dit merk bovenaan. Oxitaly besteedt heel veel aandacht aan het unieke design van zijn schoenen en laarzen, maar verliest daarbij andere belangrijke zaken als draagcomfort en ergonomie niet uit het oog.

Goede kwaliteit, zachte materialen

Om het draagcomfort van zijn schoenen en laarzen te verhogen maakt Oxitaly vooral gebruik van zachte materialen en stoffen, zoals zachte leersoorten, zodat de schoenen en laarzen aangenaam zacht en flexibel zijn, en weinig drukpunten hebben. Oxitaly schoenen zijn er het bewijs van dat een hip en origineel uiterlijk best gepaard kunnen zijn met een hoog comfort.

Alle soorten damesschoenen en dameslaarzen

Oxitaly schoenen zijn er in vele modellen. Ze brengen alle soorten damesschoenen op de markt. Zoals pumps, sandalen, slippers, laarzen (hoog en laag) en moccasins.

Kijk bij bovengenoemde aanbiedingen van Oxitaly schoenen voor het aanbod van deze damesschoenen en dameslaarzen in Nederland.

Onderwerpen:
Oxitaly schoenen dames, Oxitaly laarzen, damesschoenen.

Productselectie: Amazon