Panama Jack is een Spaans merk schoenen. Maar denk bij Spanje en Panama Jack niet aan strand-sandalen of espadrilles, maar ook mooie stoere outdoor laarzen en booties. Ook voor de winter heeft Panama Jack van die stoere stappers voor dames en heren waarin je lekker warm blijft. Hier aandacht voor de Panama Jack laarzen voor de winter.

Panama Jack laarzen zijn er voor dames, heren en in mindere mate voor meisjes en jongens. Panama Jack winterlaarzen zijn stoere laarzen om te zien met een echte outdoor uitstraling. Vaak hebben deze Panama Jack winterlaarzen een voering van bont (schapenvacht of kunstbont).

Panama Jack laarzen tegen een lage prijs

Ben je op zoek naar Panama Jack laarzen tegen een aantrekkelijke prijs? Kijk dan bij de aanbiedingen van Panama Jack schoenen en laarzen bij de belangrijkste en beste online aanbieders.

Je vindt daar alle modellen, prijzen en specificaties. En natuurlijk heel veel foto’s. Hieronder hebben we nog wat voorbeelden voor je van mooie Panama Jack laarzen voor de winter.

Panama Jack laarzen met schapenvacht

Prachtig zijn de Panama Jack laarzen met sheepskin. Panama Jack heeft een bijzondere grote collectie van deze laarzen met een voering van schapenvacht. Dit geldt zowel voor Panama Jack laarzen voor heren als voor de winterlaarzen voor dames. Schapenwol is een natuurproduct dat warmte geeft en zorgt voor een gezond klimaat in je schoenen.

Op de foto hierboven zie je een klassieke Panama 03 laars met een voering van 100% schapenvacht. Deze vintage leren laarzen beschikken over een comfortabel gevoerde binnenzool en een rubberen loopzool voor extra grip op natte straten.

De Panama Jack boots hieronder zijn de elegante maar ook stoere Igloo Traveling laarzen. Ook deze veterlaarsjes zijn gemaakt van waterproof nappa-leer met een voering van schapenvacht. Heerlijk comfortabele schapenvacht winterlaarzen voor dames van hoge kwaliteit.

En dit zijn nog maar twee van de Panama Jack booties met schapenvacht voor dames. Het aanbod aan Panama Jack winterboots voor dames is nog veel groter, Kijk maar bij de bovenstaande aanbiedingen.

Panama Jack booties met schapenvacht voor heren

Ook voor mannen heeft Panama Jack een groot aantal verschillende schapenvacht laarsjes in de wintercollectie. Het verschil is dat de schapenvacht bij de herenschoenen aan de buitenkant niet opvalt. Maar ze zijn wel heerlijk warm gevoerd!

Hierboven zie je de Panama Jack Bota Panama Iglo. Dit is een echte winterschoen voor heren met een warme schapenvacht voering. Ook deze herenbooties zijn gemaakt van waterdicht nappa-leer en voorzien van een rubberen zool die flexibel, sterk en slipvrij is.

Liever een wat hoger model? Hieronder zie je de herenversie van de Panama Igloo. Weer heel andere heren Panama Jack winterlaarzen met bont.

En zo zijn zijn er nog veel meer coole herenlaarsjes voor de winter. Ook deze vind je bij de bovenaan genoemde aanbiedingen van Panama Jack schoenen en laarzen.

Panama Jack winterlaarzen met (imitatie)bont

Maar lang niet alle winterlaarzen van Panama Jack zijn gevoerd met schapenvacht. Vooral voor dames is er ook een heel uitgebreide collectie mooie Panama Jack winterlaarzen met een voering van imitatiebont.

Hierboven zie je de Panama Jack Tuscani van gevet nubuck leer en su├Ęde met een voering van bont. Ook de binnenzool van deze winterlaars is heerlijk met kunstbont gevoerd.

En hieronder staat de Panama Jack Bambina. Een hogere winterlaars met eveneens een voering van kunstbont.

En zo biedt Panama Jack nog tientallen andere mooie laarzen voor de winter voor dames en heren. Die gaan we natuurlijk niet allemaal hier laten zien.

Kijk bij de bovenaan genoemde aanbiedingen van Panama Jack en je ziet ze allemaal, en je weet dan meteen wat deze mooie winterlaarzen bij de belangrijkste Nederlandse schoenenwinkels kosten.