Andere jaren waren ze een beetje ordi, maar dit seizoen zijn ze juist helemaal in de mode. Schoenen met dierenprints!

Schoenen met panterprint, schoenen met tijgerprint, je komt ze nu bij de beste schoenenmerken tegen. Schoenen met dierenprints zijn helemaal hot. Bij sneakers, pumps, sandalen, laarsjes, instappers en andere schoenen.

Schoenen met een print van tijger, panter, zebra, slang en vele andere dieren. Kijk maar bij het schoenenaanbod bij de beste merken. Ze doen er bijna allemaal aan mee!

Sandalen of sneakers met een dierenprint zijn niet zo opvallend en dominant is als een volledige jas of blouse met een animal print. Bij sommige schoenen is de dierenprint zelfs heel subtiel en daardoor makkelijk te combineren met je kleding. Deze schoenen zijn fashionable, maar niet TE.

Dierenprint en metallic

Een combi die we vaak zien is een dierenprint in combinatie met metallic. Hierbij kun je kiezen voor schoenen met een dierenprint, maar ook voor schoenen met een metallic printje. Ook zien we de dierenprint en de metallic trend regelmatig samen in één schoen. Ook goud, zilver en brons gaan prima samen met een dierenprint.

Combineren van schoenen met dierenprint en kleding

Schoenen, kleding, accessoires (tas, sieraden), er valt veel te combineren. Als je het één vrij rustig houdt, kun je uitpakken met de ander. Draag geen schoenen met drukke dierenprint bij kleding met een opvallende panterprint of tijgerprint. Hou het één rustig, dan kun je los met de ander.

Onderwerpen:
Schoenen dierenprint, schoenen met tijgerprint design, panterprint damesschoenen.