Pantone schoenen zijn mooie sneakers die in Amerika worden gemaakt. Van huis uit is Pantone  Universe een bedrijf dat kleuren ontwikkelt. Het is dan ook niet vreemd dat de kleur bij Pantone schoenen erg belangrijk is.

Pantone schoenen komen we in Nederland en België ook steeds vaker tegen, maar er via grote internationale online schoenenwinkels zijn deze bijzondere sneakers, instappers en sandalen hier nu gelukkig ook te koop. Kijk bij de aanbiedingen van Pantone Universe schoenen bij onderstaande winkels wat er hier aan mooie Pantone sneakers te koop is in Nederland en België.

Voordelig Pantone sneaker in Nederland kopen

Informatie Pantone schoenen

Pantone staat voor kleur. Het bedrijf Pantone Universe is een wereldwijde autoriteit op het gebied van kleur en aanbieder van professionele kleur-normen voor de ontwerp-industrie. In samenwerking met de Amerikaanse schoenfabrikant SeaVees brengt Pantone sinds enkele jaren ook schoenen op de markt. Een op het eerste gezicht merkwaardig uitstapje voor een bedrijf dat normaal een ongrijpbaar product als “kleuren” levert.

Maar de samenwerking tussen SeaVee en Pantone Universe heeft wel heel mooie schoenen tot gevolg. Het zal je niet verbazen dat bij deze Pantone sneakers kleur een grote rol speelt.

Natuurlijk beschikken al deze Pantone Universe sneakers over mooie kleuren en mooie kleurcombinaties.

Het gaat daarbij vooral om Pantone sneakers. Er bestaan ook Pantone sandalen en Pantone instappers, mooie casual schoenen in mooie kleuren, maar dit soort Pantone schoenen is een stuk moeilijker in Nederland verkrijgbaar.

De fraaie Pantone Universe schoenen zijn er voor dames en heren. Deze kleurrijke sneakers zijn een combinatie van de fraaie Pantone kleuren en de hoge kwaliteit en het fraaie schoendesign van SeaVee, een schoenfabrikant uit Californië die al sinds de jaren 60 schoenen maakt.

Kijk bij bovenstaande aanbiedingen voor alle hier verkrijgbare Pantone schoenen.

Zie ook: Sneaker tips


Foto’s: Pantone Universe Footwear

Onderwerpen:
Pantone sneakers, Pantone Universe schoenen, sneakers kleur.