Pedro Garcia is een Spaans familiebedrijf dat al drie generaties lang prachtige schoenen maakt. Het zijn met echt vakmanschap gemaakte schoenen, ambachtelijk en van hoge kwaliteit.

Pedro Garcia schoenen worden dan ook in 36 landen verkocht. Niet alleen in Europa maar ook in Amerika en Azië. Vooral de Pedro Garcia sandalen zijn beroemd.

Pedro Garcia schoenen online kopen

In Nederland komen we deze prachtige damesschoenen helaas maar weinig tegen. Kijk voor een overzicht van de modellen die in Nederland en België te koop zijn bij de aanbiedingen van Pedro Garcia schoenen bij de onderstaande online winkels die in Nederland Pedro Garcia schoenen en laarsjes verkopen.

Informatie Pedro Garcia schoenen

Kwaliteit, vakmanschap, maar ook ook voor schoonheid leveren prachtige Pedro Garcia schoenen op. Een kenmerk van deze Pedro Garcia is de tegenstelling in materialen die je vaak tegenkomt. Pedro Garcia durft contrasterende materialen te gebruiken. Bijvoorbeeld ruig leer en zacht satijn of een verfijnde damesschoen met een stoere eenvoudige binnenkant. Dit geeft Pedro Garcia schoenen een unieke uitstraling.

Andere kenmerken van veel Pedro Garcia schoenen is het gerafelde satijn. Dit kom je regelmatig op Pedro Garcia schoenen tegen. Dat geldt ook voor Castoro, een ongevoerd raw-edge suède koeienhuid.

Sommige vindingen die het eerst op Pedro Garcia schoenen te zien zijn, kom je later ook tegen bij andere merken. Bijvoorbeeld Swarovski kristallen op platte sandalen of anatomische zolen op hoge hakken.

Kijk bij de bovenstaande aanbiedingen voor alle Pedro Garcia sandalen, laarsjes en andere Pedro Garcia schoenen in Nederland.

Foto’s: Pedro Garcia

Onderwerpen:
Pedro Garcia schoenen, Pedro Garcia sandalen, dames, damesschoenen.