pepe jeans schoenen

Pepe Jeans schoenen zijn mooie damesschoenen, herenschoenen en kinderschoenen van het bekende Britse jeansmerk uit Londen. De keuze uit Pepe Jeans schoenen is erg groot. Het grootste aanbod betreft Pepe Jeans sneakers, maar er worden ook heel veel andere schoenen onder dit label verkocht.

Er zijn namelijk veel soorten Pepe schoenen. Vooral veel sportieve casual schoenen zoaals sneakers, espadrilles, ballerina’s slippers en booties, maar ook laarzen, comfortschoenen, modieuze sandalen, pumps en veel andere soorten schoenen.

Hier koop je in Nederland goedkoop Pepe Jeans schoenen

Het zijn mooie modieuze schoenen die in Nederland bij diverse online winkels te koop zijn. Kijk bij de aanbiedingen van Pepe Jeans schoenen van onderstaande aanbevolen webwinkels waar je goedkoop Pepe Jeans schoenen en laarzen kunt kopen.

Naast de Pepe Jeans sneakers en andere Pepe Jeans schoenen verkopen deze aanbevolen webshops ook tegen lage prijzen een groot aanbod aan Pepe Jans mode waaronder natuurlijk de Pepe Jeans spijkerbroeken, maar ook andere Pepe Jeans kleding en mode accessoires.

Deze winkels bieden het beste assortiment Pepe Jeans schoenen en andere Pepe Jeans mode tegen de laagste prijs aan.

Van een marktkraampje naar een groot internationaal modemerk

Zoals de naam al aangeeft is Pepe Jeans van oorsprong een jeansmerk. Tegenwoordig maken ze echter veel meer soorten kleding en schoenen. Pepe Jeans begon in 1973 als een marktkraampje met spijkerbroeken op de Londense Portobello Market. Omdat de eigenaren van dit kraampje (Milan, Arun en Nitun Shah) niet tevreden waren over de saaie spijkerbroeken die door de fabrikanten op de markt gebracht besloten ze zelf spijkerbroeken te ontwerpen en te maken. Pepe Jeans was geboren!

Hun collectie originele spijkerbroeken sloeg aan, en Pepe Jeans groeide van een marktkraampje uit tot een groot internationaal modemerk dat niet alleen broeken maakt, maar ook schoenen, laarzen, tassen, petten, jassen en heel veel kleding voor mannen, vrouwen, jongens en meisjes.

Wil je weten wat Pepe Jeans allemaal aan mooie schoenen maakt? En wat deze Pepe Jeans schoenen kosten? Kijk dan bij de aanbiedingen van de schoenen van dit Britse modemerk bij de bovenaan genoemde aanbiedingen.

Zie ook: Sneakers aanbiedingen en tips

Foto’s: Pepe Jeans

Onderwerpen:
Pepe schoenen, Pepe Jeans sneakers, kleding, Pepe sneakers, Pepe Jeans schoenen, Pepe Jeans mode.