Pepino schoenen zijn uitstekende kinderschoenen en babyschoenen uit Duitsland. Pepino schoenen zien er niet alleen goed uit, het zijn ook gezonde kinderschoenen. Goed voor de kindervoeten en met veel zorg voor het milieu gemaakt.

Pepino schoenen worden gemaakt door Ricosta, een grote Duitse fabrikant van kinderschoenen die al meer dan 40 jaar kwaliteitsschoenen voor kinderen maakt. Ze doen dat onder de naam Pepino maar ook onder het eigen Ricosta label. Pepino schoenen zijn er voor baby’s, peuters en kleuters.

Minder bekend in Nederland. Groot in het buitenland

In Nederland zijn Pepino schoenen minder bekend dan je gezien de kwaliteit van deze kinderschoenen zou verwachten. Dat komt vooral door de sterke positie van de Nederlandse schoenenmerken in de winkels die kinderschoenen verkopen. Met de komst van grote online schoenenwinkels uit het buitenland komen we in Nederland echter steeds meer in aanraking met grote buitenlandse merken. Pepino is daar één van.

Waar kun je Pepino schoenen in Nederland kopen?

Het merk heeft nu vooral online verkooppunten in Nederland. Kijk bij de aanbiedingen van Pepino schoenen voor het aanbod en de prijzen van Pepino kinderschoenen in Nederland.

Gezonde kinderschoenen van hoge kwaliteit

Pepino schoenen zijn sterke kinderschoenen die voor een groot deel met de hand worden gemaakt. Kwaliteit, gezondheid en een mooi uiterlijk gaan hand in hand bij Pepino schoenen. Deze schoenen zien er vrolijk en modern uit en zijn gemaakt van sterke materialen van hoge kwaliteit. De afwerking is heel goed en netjes en ook de pasvorm is uitstekend. De kinderschoenen zijn vuilafstotend, vochtafstotend, isoleren warmte en koelte en ademen goed.

Bij de ontwikkeling van zijn kinderschoenen en babyschoenen werkt Pepino nauw samen met orthopeden en kinderartsen. Zo wordt er alles aan gedaan om te komen tot schoenen die optimaal zijn voor het lichaam en de voeten van kinderen. Pepino schoenen behoren dan ook tot de meest gezonde kinderschoenen.

Pepino babyschoenen, peuterschoenen en kleuterschoenen

Pepino schoenen zijn er in de kindermaten 17 t/m 28 voor jongens en voor meisjes. Het zijn dus babyschoenen, peuterschoenen en kleuterschoenen. Ze zijn er in vele modellen waaronder veel klittenbandschoenen, maar ook als veterschoenen, laarzen en sandalen.

Kijk bij de bovengenoemde aanbiedingen van Pepino schoenen voor alle modellen en prijzen van deze uitstekende kinderschoenen.

Zie ook: Meer goede kinderschoene