Philippe Model is een Italiaans / Frans merk schoenen dat prachtige sneakers maakt. Daarnaast maakt Philippe Model hele mooi instappers en andere schoenen. Alle Philippe Model schoenen zijn handgemaakt.

Ben je op zoek naar echt mooie en bijzondere sneakers? Kijk dan vooral eens naar Philippe Model sneakers. En ook de andere schoenen van dit modemerk zijn zeer de moeite waard.

Exclusieve sneakers van hoge kwaliteit

Aan Philippe Model sneakers en andere Philippe Model schoenen hangt een behoorlijk prijskaartje, maar voor dit geld krijg je wel een paar unieke sneakers van bijzonder hoge kwaliteit die bovendien heerlijk zitten en een uitmuntende pasvorm hebben.

Hier kun je voordelig Philippe Model schoenen kopen!

En als je Philippe Model schoenen met korting kunt kopen valt de prijs vaak ook reuze mee. Kijk maar eens bij de onderstaande aanbiedingen van Philippe Model schoenen bij de belangrijkste schoenenwinkels van Nederland.

Deze winkels bieden online veel Philippe Model schoenen tegen interessante prijzen aan.

Informatie Philippe Model schoenen

De Fransman Philippe Model was aanvankelijk geen schoenmaker maar een hoedenmaker. In die hoedanigheid maakte hij naam en werd zelfs bewonderd door grote ontwerpers als Gaultier, Mugler, Miyake en Montana. Aangespoord door dit succes bracht hij zijn eigen lijn handschoenen, tassen en schoenen uit, daarbij ondersteund door de bekende Italiaanse ontwerper Paolo Gambato.

Hiervan zijn de schoenen uiteindelijk een prominente plaats gaan aannemen binnen het modemerk Philippe Model. Deze Phillipe Model schoenen zijn er voor dames en heren. Het overgrote deel van de schoenencollectie van dit merk bestaat uit modieuze sneakers, maar daarnaast brengen ze ook heel leuke kleurige moccasins voor dames uit.

Andere modellen Philippe Model schoenen

Daarnaast brengt Philippe Model ook hippe pumps in vele kleuren op de markt, maar deze zijn in Nederland en België moeilijk verkrijgbaar.

Handgemaakte schoenen

Philippe Model schoenen worden ambachtelijk in Italië gemaakt. Philippe Model schoenen zijn handwerk en daarom zijn twee paar schoenen nooit volledig identiek. Dat geeft Philippe Model schoenen een duidelijk karakter mee. Een karakter dat je nooit met massa productie zou kunnen bereiken

Kijk boven bij de aanbiedingen waar je voordelig Philippe Model sneakers, moccasins en andere Philippe Model schoenen kunt kopen.

 
Onderwerpen:
Philippe Model schoenen, Philippe Model sneakers, handgemaakte sneakers.