Poccopazza schoenen zijn in Italië met de hand gemaakte damesschoenen en dameslaarzen. De Nederlandse Alinda van Teeckelenburgh is verantwoordelijk voor het ontwerp van de Poccopazza  (Pocco Pazza) schoenen en laarzen.

Poccopazza schoenen zijn modieuze eigentijdse damesschoenen en dameslaarzen die bijzonder comfortabel zijn om te dragen. Alle schoenen en laarzen van dit merk zijn voorzien van een speciaal uitneembaar voetbed van hoge kwaliteit.

Dit voetbed is zeer comfortabel, maar als je het wilt kun je deze ook vervangen door eigen zooltjes. Poccopazza (ook wel geschreven als Pocco Pazza) maakt haar schoenen in hele en halve maten. Zodoende is er altijd een paar Poccopazza schoenen of laarzen dat gegoten zit.

Poccopazza schoenen en laarsjes goedkoop in Nederland kopen

Onderstaande online schoenenwinkels verkopen in Nederland Poccopazza schoenen en Poccopazza laarzen. Kijk hier voor deze damesschoenen en dameslaarzen tegen de laagste prijs.

De naam Poccopazza is afgeleid van het Italiaanse poco pazza wat een beetje anders betekent. De ontwerpers van Poccopazza schoenen benaderen schoenen dan ook op een net iets andere manier waardoor je originele damesschoenen en dameslaarzen krijgt. Schoenen en laarzen die net wat anders zijn dan die van andere merken.

Maar zonder concessies te doen aan de kwaliteit, want de kwaliteit van Poccopazza schoenen is bijzonder hoog. De schoenen en laarzen worden geheel met de hand gemaakt, met veel zorg. Er wordt voor de binnenkant van de schoenen gebruik gemaakt van bijzonder zacht leer en de uitneembare binnenzolen zijn van bijzonder hoge kwaliteit en zorgen voor een bijzonder hoog draagcomfort.

Poccopazza schoenen worden in de Italiaanse provincie Le Marche gemaakt. Deze provincie staat bekend om de vele schoenfabrieken en leerlooierijen die daar te vinden zijn. Veel Italiaanse topmerken schoenen komen uit Le Marche.

In de eerste video kun je zien hoe Poccopazza schoenen ontworpen en gemaakt worden. De tweede video bevat een interview met Alinda van Teeckelenburgh.

En de Poccopazza schoenen en Poccopazza laarzen vind je tegen een aantrekkelijke prijs bij de aanbiedingen van de eerder genoemde aanbevolen online winkels in Nederland.

Onderwerpen:
Pocco pazza schoenen, Poccopazza laarzen, damesschoenen, Poccopazza schoenen, Pocco pazza laarzen, laarsjes.