Quiksilver is een modelabel met een verwarrende naam, veel mensen schrijven het foutief (of eigenlijk juist goed) als Quicksilver. Quiksilver is een Australisch merk dat voortkomt uit de surf-scene.

De eerste Quiksilver schoenen waren slippers. De Quiksilver slippers zijn nog steeds zeer populair, maar Quiksilver heeft tegenwoordig een veel groter aanbod aan schoenen en laarzen.

Goedkoop Quiksilver schoenen kopen

De onderstaande winkels raden we aan om Quiksilver schoenen te kopen. Deze winkels hebben het beste aanbod aan Quiksilver schoenen tegen de beste prijzen:

Kijk bij deze winkels voor de mooiste aanbiedingen (vaak met veel korting) en het beste, ruimste en mooiste assortiment.

Een ruime collectie Quiksilver schoenen

Slippers, sandalen, booties, laarzen, espadrilles, snowboots,… Quiksilver maakt het allemaal, en nog veel meer. Het Australische merk begint steeds meer een allround schoenmerk te worden met schoenen voor alle seizoenen. Maar welk model ze ook hebben, Quiksilver schoenen en laarzen zijn stoer en sportief om te zien, ze zitten heerlijk en de kwaliteit is hoog.

Informatie Quiksilver

Quiksilver (Quicksilver) begon in 1969 in Australiƫ met de productie van boardshorts. Het waren de eerste shorts met twee drukknopen en een sluiting van klittenband. Het voordeel van deze boardshorts was dat ze bijzonder goed bleven zitten onder het surfen. Ook was Quiksilver de eerste met duurzaam sneldrogend katoen.

Dit was het begin van het succes van Quiksilver. Het merk kwam al snel naar Amerika en Europa en groeide snel uit tot een groot internationaal lifestyle-merk op het gebied van mode en vrije tijd. Naast kleding en schoenen maakt Quiksilver ook tassen, handschoenen, petten, zonnebrillen, horloges, riemen en veel meer mode-accessoires. Zelfs elektronica en camera-accessoires maken tegenwoordig deel uit van het assortiment.

Belangrijke doelgroepen voor Quiksilver zijn actieve mensen die aan surfen, skaten of aan wintersport doen, en mensen die daarmee geassocieerd willen worden.

Quiksilver schoenen
Land: Australiƫ
Sinds: 1969 (het modelabel)
Veel gemaakte spelfouten: Quicksilver, Quick Silver en Quik Silver
Belangrijkste Quiksilver schoenen: Slippers, maar ook andere schoenen voor heren, dames en kinderen.
Maakt ook: Kleding mode-accessoires, outdoor-elektronica en outdoor-accessoires.

Zie ook: Meer aanbiedingen en tips slippers


Foto: Quiksilver

Onderwerpen:
Quiksilver slippers, Quiksilver teenslippers, Quiksilver schoenen.