Ook veiligheidsschoenen kunnen modieus zijn. Dat bewijst het schoenenmerk Redbrick met zijn safety sneakers en de safety classics. Redbrick schoenen zijn werkschoenen die 100% veilig zijn, maar er ook mooi en sportief uitzien. En dat is iets dat er bij de meeste werkschoenen en veiligheidsschoenen aan ontbreekt.

De Redbrick veiligheidssneakers zien er zeer sportief uit terwijl de Redbrick veiligheidsschoenen uit de safety classic serie er als nette zakelijke schoenen uitzien. Maar vergis je niet door hun uiterlijk, die niet aan werkschoenen doen denken, al deze Redbrick werkschoenen zijn onverwoestbaar sterk.

Veilige comfortabele werkschoenen

Alle Redbrick schoenen voldoen aan de Europese EN ISO 20345_2011 normering voor veiligheidsschoenen. Ze bieden dus een optimale veiligheid voor je voeten, maar deze werkschoenen zien er niet alleen prachtig uit, Redbrick werkschoenen zijn ook bijzonder comfortabel om te dragen. Belangrijk, want de meeste gebruikers lopen er een volle werkdag op.

Waar koop je Redbrick schoenen?

Ondanks hun hoge kwaliteit zijn Redbrick veiligheidsschoenen heel betaalbaar. Kijk maar bij de aanbiedingen van Redbrick schoenen. Hier zie je het volledige aanbod van deze werkschoenen zoals deze te koop zijn bij de belangrijkste Nederlandse schoenenwinkels, winkels in werkkleding en andere online shops.

Beschermde neuzen met composiet

Redbrick veiligheidsschoenen zijn licht en comfortabel om te dragen. Dat komt voor een belangrijk deel omdat Redbrick schoenen voorzien zijn van een beschermde neus die is afgewerkt met composiet in plaats van staal. Composiet is 40% lichter en dat merk je natuurlijk bij het dragen. Het is daarom ook geen straf om Redbrick schoenen ook buiten het werk te dragen.

Ruime keuze uit Redbrick veiligheidsschoenen

Je hebt bij Redbrick schoenen veel keuze uit kleuren en modellen. De veiligheidsschoenen zijn te koop in de schoenmaten 36 tot en met 51. Ze zijn gemaakt van mooie luxe materialen als leer en nubuck maar wel goed bestand tegen olie, zuren en vocht.

Kijk bij de aanbiedingen hierboven, voor alle Redbrick schoenen tegen aantrekkelijke prijzen.

Productselectie: Bol.com