Redskins,… dan denken de meeste mensen aan leren jacks. Maar er zijn nu ook Redskins schoenen op de markt. En deze zijn net zo stoer en kwalitatief uitstekend als de leren jacks van het merk.

Aanvankelijk waren al deze Redskins schoenen bedoeld voor de jonge en moderne man, maar het Franse modemerk / schoenmerk ging in de loop der tijd ook steeds meer damesschoenen en dameslaarzen uitbrengen. Natuurlijk zijn ook deze Redskins schoenen voor dames gemaakt van leer en voorzien van een stoere uitstraling.

Voor zowel dames als heren maakt Redskins vooral veel booties en hoge en lage sneakers.

Kijk hier voor aanbiedingen van Redskins schoenen en mode

Het aanbod aan Redskins schoenen wordt steeds groter en breder. Waren Redskins schoenen in eerste instantie laarzen of sneakers, tegenwoordig maakt het Franse schoenenmerk steeds meer andere modellen schoenen en laarzen.

Zo bevat de collectie Redskins schoenen steeds meer nette schoenen, herenschoenen die heel mooi staan onder een pak, en ook het aanbod aan enkellaarzen wordt steeds breder.

Redskins, het leder-merk bij uitstek, brengt zelfs su├Ęde schoenen en laarzen uit. Opmerkelijk want Redskins is beroemd om de zeer hoge kwaliteit van zijn leer.

Informatie Redskins mode

Redskins is in 1984 opgericht door Michael Szynckier. Met nauwelijks geld op de bank maar wel met heel veel ambitie en gedrevenheid begon hij met het maken van leren jacks. 25 jaar later is Redskins een groot modemerk met meer dan 100 medewerkers en een reeks eigen winkels. Een modemerk dat ook steeds meer Redskins laarzen en Redskins schoenen voor dames en heren uitbrengt.

Kijk voor al deze Redskins schoenen en laarzen en andere andere Redskins mode bij de hier boven genoemde aanbiedingen van de schoenen en kleding van dit Franse modemerk in Nederland.

Foto: Redskins

Onderwerpen:
Redskins schoenen, laarzen, mode, heren, dames.