Reneta schoenen zijn modieuze, hippe, stoere, maar ook kwalitatief uitstekende kinderschoenen. Renata maakt schoenen en laarzen voor jongens en meisjes die kinderen willen dragen.

Renata is een merk schoenen dat zich er erg in verdiept wat kinderen bezighoudt. Renata schoenen hebben dan ook de ontwerpen, kleuren en materialen die kinderen aanspreken.

Let op! Renata schoenen zijn niet meer verkrijgbaar. Kijk hier voor alternatieven.

Renata is een schoenenmerk vol ervaring. Het merk bestaat al sinds 1926. De schoenen worden vakkundig in schoenenland ItaliĆ« gemaakt. Renata is in Nederland bekend om zijn kinderschoenen voor zowel meisjes als jongens, maar Renata maakt ook heel veel elegante damesschoenen, die in Nederland helaas lastig te krijgen zijn.  De Renata kinderschoenen zijn in Nederland echter veel minder zeldzaam. Gelukkig maar, want Renata kinderschoenen zijn schoenen van hoge kwaliteit met een uitstekende pasvorm. Renate schoenen zitten super en kunnen tegen een stootje.

Renata schoenen voor jongens
De collectie Renata jongensschoenen bestaat grotendeels uit stoere booties en sneakers. Het zijn ruige schoenen die jongens graag dragen.

Renata schoenen voor meisjes
De collectie Renata meisjesschoenen is veel groter en breder dan die voor jongens. Stoere en heel moderne schoenen en laarzen voor meisjes vind je in de Urban serie van Renata. Ook hier veel booties maar ook hogere meisjeslaarzen. Voor meisjes heeft Renate ook mooie snelle sneakers. zomerse sandalen en andere mooie hippe schoenen.