Categorieën
Schoenmerken

River Woods schoenen en laarzen

River Woods is een schoenmerk uit België dat mooie en goede schoenen en laarzen maakt. Hier de aanbiedingen van River Woods schoenen en laarzen bij de beste en goedkoopste winkels.

River Woods is een Belgisch lifestyle modemerk dat onder andere heel mooie laarzen en schoenen van hoge kwaliteit maakt. River Woods schoenen en laarzen zijn sterk, robuust, stoer en heel sportief schoeisel. Het merk maakt vooral hoge sneakers en laarzen maar de collectie wordt per seizoen breder en uitgebreider.

De wintercollectie van River Woods bestaat uit leren laarzen (al dan niet vooroen van een voering van lamsvacht), snowboots, hoge en halfhoge laarzen, veterbooties en andere winterschoenen en winterlaarzen.

Voor de zomer maakt het Belgische schoenmerk onder andere slippers en mocassins. De meeste River Woods schoenen en laarzen zijn van leer, sommige modellen zijn van canvas.

Hier koop je online goedkoop River Woods schoenen

River Woods werd in december 1995 opgericht door vier vrienden die van een eigen modemerk droomden. River Woods produceerde aanvankelijk T-shirts en later sportieve herenkleding die gebaseerd was op Amerikaanse sportkleding. Hun concept sloeg aan, want in korte tijd bereikte River Woods een grote populariteit in België, Nederland en Frankrijk.

Het succes had niet alleen tot gevolg dat River Woods zijn kleding in steeds meer landen ging verkopen, ook werd de collectie uitgebreid met dameskleding, kinderkleding en schoenen. De stijl van River Woods is een mix van Amerikaans sportief en Europees modieus. Kwaliteit staat in een hoog aanzien bij River Woods, alle schoenen worden op een vakkundige manier gemaakt van materialen van hoge kwaliteit.

River Woods schoenen en laarzen worden sinds 2005 onder licentie geproduceerd.

Inmiddels is het Belgische modemerk in 22 landen actief. In Europa, maar ook in Amerika, China en diverse Arabische landen.

Kijk voor aanbiedibgen van River Woods schoenen en River Woods laarzen in Nederland en België bij de bovenaan genoemde beste online winkels.

Zie ook: Meer goede schoenenmerken


Foto’s: River Woods

Onderwerpen:
River Woods schoenen, dames, heren, Riverwoods schoenen, laarsjes, Riverwoods laarzen, sneakers, River woods laarzen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *