River Woods is een Belgisch lifestyle modemerk dat onder andere heel mooie laarzen en schoenen van hoge kwaliteit maakt. River Woods schoenen en laarzen zijn sterk, robuust, stoer en heel sportief schoeisel. River Woods maakt vooral hoge sneakers en laarzen maar de collectie wordt per seizoen breder en uitgebreider.

DE wintercollectie van River Woods bestaat uit leren laarzen (al dan niet voorzien van een voering van lamsvacht), snowboots, hoge en halfhoge laarzen, veterbooties en andere winterschoenen en winterlaarzen.

Voor de zomer maakt het Belgische schoenmerk onder andere slippers en mocassins. De meeste River Woods schoenen en River Woods laarzen zijn van leer, sommige modellen zijn van canvas.

Hier koop je online goedkoop River Woods schoenen

River Woods (RiverWoods) werd in december 1995 opgericht door vier vrienden die van een eigen modemerk droomden. River Woods produceerde aanvankelijk T-shirts en later sportieve herenkleding die gebaseerd was op Amerikaanse sportkleding. Hun concept sloeg aan, want in korte tijd bereikte River Woods mode een grote populariteit in België, Nederland en Frankrijk.

Het succes had niet alleen tot gevolg dat River Woods zijn kleding in steeds meer landen ging verkopen, ook werd de collectie uitgebreid met dameskleding, kinderkleding en dus ook River Woods schoenen en River Woods laarzen.

De stijl van River Woods mode is een mix van Amerikaans sportief en Europees modieus. Kwaliteit staat in een hoog aanzien bij River Woods, alle schoenen worden op een vakkundige manier gemaakt van materialen van hoge kwaliteit.

Het schoenenaanbod van River Woods bestaat uit schoenen voor dames, heren en kinderen.

River Woods schoenen en River Woods laarzen worden sinds 2005 onder licentie geproduceerd.

Inmiddels is het Belgische modemerk in 22 landen actief. In Europa, maar ook in Amerika, China en diverse Arabische landen.

Kijk voor aanbiedibgen van River Woods schoenen en River Woods laarzen in Nederland en België bij de bovenaan genoemde beste online winkels.

Zie ook: Meer goede schoenenmerken


Foto: River Woods

Onderwerp:
Kijk hier voor River Woods schoenen (RiverWoods schoenen). River Woods is een modemerk uit België dat naast kleding en mode accessoires ook schoenen en laarzen maakt. Hier vind je aanbiedingen van River Woods schoenen en River Woods laarzen.