Rohde (ook wel Erich Rohde of Rohde Erich genoemd) is een Duits merk schoenen dat vooral bekend is om zijn pantoffels. Rohde maakt schoenen en pantoffels voor heren, dames en kinderen.

Naast de bekende Rohde pantoffels en sloffen maakt het merk ook andere casual schoenen zoals huisschoenen, muiltjes, sandalen, clogs, sneakers en wandelschoenen. Maar toch worden de meeste Rhode schoenen uitsluitend binnenshuis gedragen.

Koop goedkoop Rhode schoenen

Rohde pantoffels en andere Rohde schoenen koop je goedkoop bij onderstaande aanbevolen winkels. Deze bieden een groot assortiment Rohde schoenen tegen lage prijzen.

Goede prijs kwaliteit verhouding

De prijs / kwaliteit verhouding van Rhode pantoffels en schoenen is erg goed. Bij de Rhode pantoffels is er veel keuze uit modellen en maten. De pantoffels zijn gemaakt van zachte soepele leersoorten en voetbedden zodat de Rhode pantoffels aangenaam en comfortabel zitten. En dat is natuurlijk een must bij pantoffels!

Informatie Rhode schoenen

Rhode is al een bijzonder oud met dan al 150 jaar bestaat. In 1862 werd de Rhode leerlooierij opgericht. Uit deze looierij ontstond een een schoenenfabriek. In 1947 (kort na de Tweede Wereldoorlog) zag het schoenenmerk Erich Rohde KG het daglicht, onder deze naam werden er schoenen van restmaterialen gemaakt.

Hoewel dat nu al lang niet meer het geval is, is Erich Rohde KG momenteel wel het bedrijf dat de succesvolle Rohde pantoffels en schoenen uitbrengt. Rhode is één van de belangrijkste Duitse schoenfabrikanten.

Sinds 2017 is Rhode in handen van de  Italiaanse Condor Trade Group. Met een productie van circa 20.000 schoenen per dag en een verkoop van 4 miljoen paar schoenen per jaar behoort Rohde tot de grootste schoenfabrikanten van Europa. De meeste van de verkochte schoenen zijn pantoffels, maar onder de nieuwe eigenaar probeert de schoenfabrikant nieuwe wegen in te slaan en komt met steeds meer andere schoenen.

Kijk bij de bovenaan genoemde aanbiedingen van Rohde schoenen en pantoffels voor alle Rohde schoenen die in Nederland te koop zijn en hun laagste prijs.

Zie ook: Meer pantoffels