Rubber Duck is een Deens schoenen dat opmerkelijke unieke schoenen / laarzen maakt. Je kunt Rubber Duck laarzen het best omschrijven als een kruising van een snowboot met een sportieve leren schoen.

Rubber Duck noemt hun schoenen daarom geen laarzen of snowboots, maar snowjoggers. Rubber Duck Snowjoggers zijn zeer originele trendy schoenen die bijzonder comfortabel zitten. Rubber Duck is een schoenmerk dat echte fans heeft. Snowjogger fans!

Informatie Rubber Duck snowjogger

De zool en onderzijde van Rubber Duck snowjogger schoenen / laarzen zijn – zoals je gezien de naam mag verwachten – van rubber. Daarboven zit meestal leer of imitatieleer. De binnenkant van de Rubber Duck laarzen is aangenaam gevoerd met imitatie-bont. Er wordt veel gebruik gemaakt van glimmende materialen en af en toe zijn er verrassende kleurcombinaties. Er zijn ook versies van su├Ęde.

Rubber Duck laarzen zijn er voor dames, heren, jongens, meisjes en zelfs voor baby’s. Maar de keuze uit Snowjoggers is voor dames het meest groot.

Het was de Deen Eik Braun Ottensen die in 2005 het concept van deze vernieuwende Rubber Duck laarzen bedacht.  Inmiddels is Rubber Duck een belangrijk merk schoenen / laarzen met een trouwe schare fans. De Rubber Duck laarzen zijn in vele designs te koop.

Zie ook: Snowboots tips
Productselectie: Nelly