Rucanor schoenen zijn heel goede maar ook betaalbare sportschoenen. Rucanor schoenen zijn er voor voor vele sporten, waaronder voetbal, tennis, hardlopen, watersport en indoor-sporten.

Daarnaast maakt Rucanor sandalen, slippers en waterschoenen. Vooral de gymschoenen en andere indoorschoenen van Rucanor zijn erg gewild.

Online Rucanor schoenen kopen

Er zijn Rucanor schoenen voor dames, heren en kinderen. Kijk bij het volledige Rucanor aanbod bij Bol.com om te zien wat Rucanor allemaal te bieden heeft. En dat is heel veel! Ook andere aanbevolen winkels voor Rucanor schoenen vind je hieronder.

Sneakers, sportschoenen, gympen, sandalen, boots, slippers, je vindt er alle Rucanor schoenen.

Informatie Rucanor

Rucanor is een Nederlands merk sportartikelen. Het bedrijf is in het Brabantse Klundert gevestigd. Rucanor schoenen en andere Rucanor sportartikelen worden geëxporteerd naar meer dan 35 landen. Het bedrijf heeft eigen verkoopkantoren in België, Engeland en Duitsland.

Het begon bij Rucanor allemaal met schoenen. In 1956 ontwikkelde en introduceerde het merk zijn originele rubber canvas sportschoenen. Voor die tijd waren dat unieke schoenen waardoor ze een groot succes werden.

Ook de naam Rucanor stamt uit deze tijd. Deze naam staat voor RUbber & CAnvas ORganisatie.

Met de canvas sportschoenen, die nog steeds een belangrijk deel uitmaken van het Rucanor assortiment, werd de basis gelegd voor het uitgebreide sportmerk dat Rucanor nu is. Als snel werd de collectie van Rucanor uitgebreid tot meer dan 18 sporten. En naast de populaire Rucanor schoenen ging de sportfabrikant ook steeds meer andere sportbenodigdheden en sportkleding maken.

Kijk bij het bovenaan genoemde aanbod aan Rucanor schoenen en Rucanor sportkleding voor de producten van dit Nederlandse sportmerk tegen de laagste prijs.
 
 
Onderwerpen:
Rucanor schoenen, kinderen, heren, dames, Rucanor sportschoenen.