Santoni is een Italiaans modemerk dat luxe schoenen en andere lederen producten zoals riemen en tassen verkoopt. Santoni schoenen zijn zeer exclusieve schoenen.
Alle Santoni schoenen worden met de hand gemaakt door 20 vakmensen. Want zoveel mensen komen er aan te pas om handmatig deze luxe schoenen te maken.

Hier kun je deze luxe schoenen kopen

Hoewel Santoni schoenen luxe en exclusieve schoenen zijn kun je ze in Nederland bij een aantal goede schoenenwinkels kopen. Het is zelfs mogelijk ze relatief voordelig in online outlets aan te schaffen.

Hieronder vind je de beste winkels om Santoni schoenen te kopen. Bij deze online schoenenwinkels hebben ze een mooie collectie Santoni schoenen die tegen een aantrekkelijke prijs worden aangeboden.

Veel winkels verkopen alleen de Santoni herenschoenen, maar bij o.a. Miinto en Sarenza vind je ook de Santoni damesschoenen.

Santoni herenschoenen, maar ook damesschoenen en laarsjes

Santoni maakt voornamelijk herenschoenen, maar er is ook een beperkt maar zeer mooi assortiment aan damesschoenen en dameslaarzen.

Het assortiment herenschoenen is opvallend groot voor zo’n exclusief merk. Santoni-fans kunnen voor alle soorten schoenen bij hun favoriete merk schoenen terecht. Santoni heeft voor heren onder meer booties, sneakers, schoenen met gesp, veterschoenen, mocassins, laarzen, instappers en halfhoge schoenen.

Santoni schoenen revisie

Mocht een paar Santoni schoenen beschadigd raken, dan kunnen ze altijd in de fabriek weer handmatig gereviseerd worden. Op de leest worden de schoenen gereinigd en weer in een perfecte staat gebracht. Bij een beschadiging aan zolen of hallen wordt het complete onderwerk van de schoen vervangen. Alleen zo kan Santoni de oorspronkelijke kwaliteit weer terughalen.

Exclusieve schoenen

Het schoenenmerk Santoni is in 1975 opgericht door de Italiaanse echtpaar Andrea en Rosa Santoni. Inmiddels wordt het bedrijf gerund door hun zoon Giuseppe Santoni. Oprichter Andrea Santoni zou nog steeds met een vergrootglas en zijn ervaren handen persoonlijk al het leer voor de schoenen selecteren.

Het maken van Santoni schoenen is puur vakwerk, uitsluitend uitgevoerd door meester-schoenmakers. Met technieken zoals de Noorse naaimethode waar 600 naaipunten met de hand worden aangebracht voor een optimale waterdichte en duurzame schoen.

Na de productie gaan beide schoenen los van elkaar in een zachte doek voor ze in de doos worden gepakt. Ieder paar schoenen krijgt na een nauwkeurige inspectie een certificaat mee dat persoonlijk door Andrea Santoni is getekend.

Wil je weten wat Santoni allemaal aan schoenen te bieden heeft? En wat deze luxe schoenen kosten? Kijk dan bij de eerder genoemde aanbevolen winkels voor Santoni schoenen.

Zie ook: De beste geklede herenschoenen

Onderwerpen:
Santoni herenschoenen, nette schoenen, luxe schoenen, Santoni schoenen heren, dames.