Vergeet Zalando, Sarenza is tegenwoordig DE online winkel voor schoenen en laarzen. Met lage prijzen, altijd gratis bezorging binnen 24 uur altijd de mogelijkheid van gratis retourneren binnen 100 dagen en een enorm assortiment van de 700 beste schoenmerken.

Kijk bij Sarenza voor hun prachtige assortiment schoenen voor dames, heren en kinderen tegen lage prijzen. Ook voor tassen en andere lederwaren. Alles met kortingen tot 60%!

Informatie Sarenza

Sarenza is een uit Frankrijk stammende online schoenenwinkel. En in Frankrijk weten ze wat mode is! Sarenza is in 2005 opgericht. Hun Nederlandse webshop bestaat sinds  maart 2011 en sinds 2012 kan er ook vanuit België in de Nederlandse Sarenza webshop besteld worden.

Het hoofdkantoor van Sarenza is te vinden in hartje Parijs. Daar waar de mode is! Sarenza heeft dan ook enorm veel feeling met de laatste trends op het gebied van schoenen en mode. Alle hippe schoenmerken worden door Sarenza gevoerd, en de schoenen uit de modebladen kun je in deze webwinkel vinden.

Maar niet alleen de meest hippe trendy merken vind je bij Sarenza. Ook alle grote schoenmerken, en de schoenen van bekende sportmerken zijn in deze mega schoenenwinkel te koop. Meer dan 700 merken in totaal. Meer dan 49.000 verschillende schoenmodellen.

Ieder kaar verkoopt Sarenza in Europa meer dan 10 miljoen paar schoenen.

De Sarenza schoenen outlet

En als je dan bij Sarenza kijkt, neem dan ook meteen even een kijkje in hun schoenen en tassen outlet(zie link naar Sarenza bovenaan). Daar vind je meer dan 35.000 verschillende schoenen en duizenden tassen tegen kortingen die wel op kunnen lopen tot 60%

Onderwerpen:
Sarenza outlet schoenen, Sarenza schoenenoutlet, Sarenza online, goedkoop schoenen kopen.