Scarpa schoenen zijn outdoorschoenen die vooral onder zware omstandigheden gebruikt worden. Scarpa maakt wandelschoenen en hardloopschoenen, maar ook bergschoenen, klimschoenen en ski-schoenen.

Wil je weten of Scarpa de wandelschoenen of andere outdoorschoenen maakt die jij zoekt? En wil je weten wat deze schoenen bij de goedkoopste adressen kosten? Kijk dan bij de onderstaande aanbiedingen van Scarpa schoenen voor het complete aanbod en de prijzen.

Kijk bij deze online winkels voor voordelige Scarpa schoenen

Deze winkels verkopen online in Nederland goedkoop Scarpa schoenen.

Schoenen voor barre omstandigheden

Dit aanbod aan Scarpa schoenen is groot en breed. Maar het zijn allemaal outdoor schoenen die gemaakt worden voor grootse prestaties onder omstandigheden waaronder veel andere schoenen het laten afweten. Wandelschoenen voor in de bergen, bergschoenen voor het wat zwaardere werk en klimschoenen voor als je echt gaat klimmen.

Maar ook lichte wandelschoenen, waarmee je ook in het vlakke Nederland kunt wandelen, zitten in het assortiment Scarpa schoenen.

Informatie Scarpa schoenen

Scarpa schoenen komen uit Zwitserland, maar worden over de hele wereld verkocht. Al begin 1900 werden er leren bergschoenen en laarzen onder deze naam gemaakt in een klein Italiaans bergdorpje. Later kwam het merk in Zwitserse handen, maar nog steeds maken vakmensen voor Scarpa hoogwaardige bergschoenen, klimschoenen en wandelschoenen.

Tegenwoordig is die productie een mix van traditioneel schoenmakerswerk en moderne technieken die er voor zorgen dat de Scarpa schoenen en laarzen onder de zwaarste omstandigheden optimaal kunnen presteren.

Kijk voor alle Scarpa wandelschoenen, bergschoenen en andere Scarpa outdoor schoenen bij de hier boven genoemde aanbevolen online winkels.

Zie ook: Aanbiedingen beste wandelschoenen

Foto’s: Scarpa

Onderwerpen:
Scarpa schoenen, bergschoenen, Scarpa wandelschoenen, outdoor schoenen, klimschoenen.