Schoenen en bloemen, het is een mooie combinatie. Kijk maar naar deze instappers voor de zomer met opvallende bloemenprints.

Het betreft vooral mooie zomerse instappers. Onder andere van de schoenmerken Fabienne Chapot, Pedro Miralles, Steve Madden en Gabor.

>>> Kijk hier voor honderden schoenen met bloemen

Je vindt hier alle soorten schoenen met bloemen. Niet alleen voor dames, maar ook voor heren en kinderen.

Gabor schoenen met bloemen

Gabor heeft een aantal leuke loafers met bloemen voor dames in het assortiment. Deze trendy zomerschoenen zijn gemaakt van textiel en leer en hebben een metalen schakel op de wreef.

Meest kenmerkend voor deze schoenen is natuurlijk het kleurrijke bloemenpatroon. Deze instapschoenen brengen kleur in je outfit. Ze zijn daarom goed te combineren met een mooie jeans of een wit topje.

Hierboven zie je maar één van deze schoenen met bloemen. Kijk in het bovenstaand overzicht voor deze loafers met andere prints. Je vindt daar ook Gabor ballerina’s met bloemenprint. Hiervan zie je hieronder een voorbeeld.

Steve Madden instappers met bloemen

Het model van de Steve Madden loaders met bloemen heeft veel weg van de Gabors. Ook deze instappers zijn open aan de achterkant en beschikken over een schakel op de wreef.

De Steve Madden schoenen beschikken over een nog drukkere bloemenprint op een glimmende jacquard stof. Dit combineert prachtig bij een lichte broek, maar ook bij een jeans of leuk jurkje.

Ook van deze instappers vind je in bovenstaand overzicht meerdere variaties.

Pedro Miralles schoenen met bloemenprint

Kijk in dit overzicht vooral ook eens naar de gebloemde instappers van Pedro Miralles. Ook deze zijn in diverse prints te koop, waarvan de ene print wat drukker is dan de andere.

Deze damesloafers hebben een buitenkant van fraai geborduurd textiel met suède tassels op de neus. De binnenvoering is van leer. Onder de schoen bevindt zich een klein, 1 centimeter hoog, hakje.

Fabienne Chapot instappers met bloemen

De loafers van Fabienne Chapot zijn wat eenvoudiger vormgegeven, zowel qua model als qua print. Maar ook bij deze schoenen komen de kleuren je tegemoet, wat ze ideaal te combineren maakt met een wat rustigere zomeroutfit. Kleur is het kenmerk van Fabienne Chapot. Ook andere schoenen van dit Nederlandse schoenmerk zijn rijk van kleur.

De instappers met bloemen zijn gemaakt van sterk canvas en beschikken over een binnenvoering van leer en textiel. De zool is van kunststof en het loopvlak van rubber.

Ook van deze damesschoenen met bloemen vind je in het bovenstaand overzicht meerdere varianten.


Onderwerpen:
Damesschoenen bloemen, kinderschoenen bloemen, schoenen bloemen, dames, heren, kinderen.