Blokhakken zijn ook dit jaar weer volop te zien bij de damesschoenen voor de zomer. Goed nieuws, want blokhakken vormen een uitstekende mix van elegantie en draagcomfort.

Blokhakken zijn wat dat betreft een ideale tussenvorm tussen naaldhakken en sleehakken in. Schoenen met blokhakken zijn vaak elegante damesschoenen die meer draagcomfort en een betere stabiliteit bieden dan schoenen met naaldhakken.

Blokhakken zijn dus niet alleen modieus, maar ze hebben ook veel voordelen. Niet alleen bieden schoenen met blokhakken veel draagcomfort, ze staan ook nog eens elegant en heel vrouwelijk.

Blokhakken op vele soorten schoenen, laarzen en laarsjes

Blokhakken tref je aan op alle soorten damesschoenen en dameslaarzen. Schoenen met blokhakken kunnen pumps of enkellaarsjes zijn, maar ook hoge laarzen. Maar het meest tref je blokhakken op sandalen aan. Voor deze zomerse schoenen zijn blokhakken heel geschikt. Ze worden heel vaak gecombineerd met een zool van jute, zoals bij espadrilles.

Goedkoop schoenen met blokhak kopen

Wil je goedkoop schoenen met blokhakken kopen? Kijk dan eens bij de aanbiedingen schoenen blokhakken waar je schoen, laarzen en laarsjes met blokhakken goedkoop kunt kopen.

Tips schoenen met blokhakken

Schoenen en laarzen met blokhakken zijn heel goed te combineren met een leuk jurkje of een rokje, maar ook met een skinny jeans. Dat is prachtig vrouwelijk!

Maar schoenen met blokhakken zijn ook uitstekend te combineren met een gewone jeans. Het zijn namelijk heel makkelijke schoenen om mee te combineren. Zo kun je ze ook gerust onder een zakelijke outfit dragen. Bijvoorbeeld onder een colbert.

Tip: Als je blokhakken onder een jeans draagt, rol dan de pijpen op voor een zomerse uitstraling.


Onderwerpen:
Schoenen met blokhakken, laarzen, blokhak schoenen, laarsjes blokhakken.