Shepherd pantoffels zijn heerlijk comfortabele pantoffels van schaapsleer. Het Zweedse Shepherd heeft al meer dan 30 jaar ervaring in het maken van schoenen, laarzen en sloffen van schapenvacht. Deze pantoffels behoren tot de beste en meest comfortabele pantoffels die je kunt kopen.

Modellen, prijzen en aanbiedingen

Lees hier alles over Shepherd en kijk naar de aanbiedingen van Shepherd schoenen, laarzen en pantoffels bij de belangrijkste Nederlandse schoenenwinkels.

Waarom pantoffels van schapenvacht?

Schapenvacht is een natuurproduct met vele goede eigenschappen die zorgen voor heerlijk warme voeten, zonder dat het weer te warm wordt. Schapenvacht pantoffels ademen bijzonder goed en het materiaal voelt heerlijk zacht aan. Bij luxe schapenvacht pantoffels wordt de schapenwol niet op de gelijmd (zoals bij goedkope pantoffels van schapenvacht), maar wordt de huid in zijn geheel gebruikt, de wol aan de binnenkant en het leer aan de buitenkant. Daaroverheen wordt een coating aangebracht .

Goede pantoffels, zoals de Shepherd pantoffels, beschikken ook over een goede rubberen zool. Daardoor kun je met deze pantoffels / huisschoenen gerust even naar buiten lopen.

Zie ook: Meer pantoffels