Shoot schoenen zijn hippe trendy damesschoenen en dameslaarzen van hoge kwaliteit. Het schoenenmerk Shoot is aan een succesvol tweede leven bezig.


Ooit waren Shoot schoenen clubwear, maar tegenwoordig maken ze naast hooggehakte pumps ook andere schoenen en laarzen zoals sneakers, enkellaarsjes , cowboylaarsjes en veterschoenen. Deze damesschoenen zien er nog altijd erg hip en trendy uit.

Shoot schoenen en laarzen zijn mooie trendy schoenen van uitstekende kwaliteit. Shoot is een Duits merk gevestigd in W├╝rzburg.

Helaas: We hebben geen aanbevolen winkels voor Shoot schoenen in Nederland. Kijk op de Schoenmaatvinder voor andere mooie schoenen of laarzen in jouw maat.

Shoot is eind jaren 90 begonnen als een clubwear label. In die tijd was dat uniek. Shoot schoenen waren de eerste Europese clubwear schoenen. Na een bijzonder succesvolle start ging het slechter met Shoot. Het merk verdween zelfs een tijdje van het toneel, maar maakte in 2008 een comeback met hippe trendy schoenen die geschikt zijn voor een breed publiek.

Sindsdien gaat het zeer voorspoedig met Shoot. De hippe trendy Shoot schoenen en laarzen zien er niet alleen goed uit, maar zijn ook bijzonder goed van kwaliteit. Dat wordt beloond met goede verkoopresultaten. Vooral in Duitsland zijn Shoot schoenen erg populair.

Onderwerpen:
Shoot schoenen, dames, Shoot laarzen, dameslaarzen, Shoot damesschoenen.