Skechers heeft een nieuwe verbeterde versie van de Skechers GoWalk schoenen uitgebracht. De Skechers GoWalk 3 is een vederlichte schoen. Deze super-comfortabele wandelschoen is leverbaar als veterschoen en instappers.

De nieuwste Skechers GoWalk is zoals de hele GoWalk serie een unieke schoen. Is het een wandelschoen of een comfortschoen? Skechers GoWalk schoenen laten zich niet in een hokje plaatsen. Het zijn superlichte schoenen die heel flexibel en buigzaam zijn. 
Skechers GoWalk schoenen zorgen er voor dat je voeten alle kanten op kunnen bewegen, waardoor ze bijzonder comfortabel zitten. Je voelt nauwelijks dat je ze draagt. Inlopen is bij deze schoenen ook niet nodig. Skechers Go Walk schoenen zitten meteen als gegoten.

Een ander sterk punt van de  Skechers GoWalk schoenen is de anti micro zool die zweetvoeten voorkomt. Ook tijdens lange wandelingen in een tropisch vakantieland. Deze schoenen zijn dan ook ideale vakantieschoenen. Deze gezonde schoenen hebben alles mee, tot aan hun lichte gewicht aan toe (handig in het vliegtuig). Ook kun je deze schoenen vanaf de GoWalk versie 5 in de wasmachine wassen.

Voor een stevige bergwandeling schieten GoWalkers te kort, maar de Skechers GoWalk schoenen zijn zeer geschikt voor bijvoorbeeld een stedentrip waar veel gelopen moet worden. Ideale vakantieschoenen voor dames!

Kijk bij informatie en aanbiedingen Skechers schoenen voor meer informatie over de Skechers GoWalk en andere schoenen van dit Amerikaanse topmerk.

Zie ook:

Onderwerpen:
Skechers GoWalk, gezondheidsschoenen, comfortschoenen, wandelschoenen, comfort Skechers schoenen.