Shape Ups is een lijn schoenen van het Amerikaanse schoenmerk Skechers. Skechers Shape Ups zijn speciaal ontworpen om je spieren te versterken door simpelweg op de schoenen te lopen. De spieren, van rug naar buik en van billen naar kuiten worden sterker door het lopen op Skechers Shape Ups.

Ook helpen Skechers Ups bij het afvallen. En omdat deze schoenen de bloedcirculatie verbeteren voel je je tijdens en na het dragen gezonder en fitter.

Skechers Shape Ups zijn er voor dames en heren en in tal van modellen. Er zijn niet alleen Shape Ups sneakers maar ook slippers, laarzen, sportschoenen, booties en andere soorten schoenen.

Kijk voor voordelige Skechers Shape Ups bij de aanbiedingen van Skechers.

Deze schoenen benaderen blootvoets lopen

Alle schoenen ten spijt. Het lopen op blote voeten is het best voor je lichaam. Skechers Shape Ups zijn zo ontworpen dat ze het lopen op blote voeten simuleren. Het lopen op Shape Ups komt overeen met het lopen op zacht zand, ook al loop je op asfalt of stoeptegels. Deze schoenen beschermen je voeten, maar ze doen de gezonde krachten van het lopen op blote voeten niet teniet.

Net als bij het blootvoets lopen worden met Skechers Shape Ups iedere spiergroep volledig benut. Bij het lopen zakt de hiel naar beneden en wordt het gewict naar het midden verplaatst waardoor je met je tenen afzet. Deze andere manier van lopen dan normaal op schoenen kan in het begin spierpijn geven in billen en benen. Na verloop van tijd wen je echter aan het ‘blootvoets’ lopen, worden je spieren sterker, en kan je de Skechers Shape Ups makkelijk gedurende lange periodes dragen.

Voordelen van Skechers Shape Ups

Het regelmatig dragen van Shape Ups heeft vele gunstige effecten

  1. Het maakt de spieren in rug, kuiten en billen sterker
  2. Het verstevigt de dijen
  3. Het verbetert de bloedsomloop
  4. Het bevordert gewichtsverlies
  5. Het vermindert cellulitis
  6. Het vermindert de druk op knieƫn en enkels
  7. Het verbetert de houding

Kortom, Skechers Shape Ups zijn schoenen waarmee je je lichaam een groot plezier doet als je ze draagt.

Onderwerpen:
Skechers Shape Ups, blote voeten lopen, comfortschoenen, schoenen bloedsomloop verbeteren, spieren.