Sneakers hoeven lang niet atijd effen van kleur te zijn. We zien steeds meer mooie damessneakers met print. Sneakers met print (printed sneakers) zijn prachtige schoenen voor in de zomer. Licht, comfortabel en heel zomers.

Sneakers met print heb je in vele kleuren en motieven. Vaak zijn het fel gekleurde sneakers, met zomerse kleuren. Maar je hebt ook printed sneakers in minder knallende kleuren, al zijn die in de minderheid.

Want een sneaker met print is een echte zomerschoen, en zomerschoenen mogen kleurig en uitbundig zijn. Dat geldt ook voor de printed sneakers. Deze sneakers met print zijn dan ook echte eyecatchers. Het zijn opvallende casual damesschoenen.

Daarin schuilt ook het gevaar van printed sneakers. Ze staan perfect onder een passende zomerse outfit, maar je moet wel oppassen dat het niet allemaal te veel wordt. Bij opvallende sneakers met print komt een basic outfit het best tot zijn recht. De aandacht komt dan ook meer op de schoenen te liggen. Jeans combineren heel goed met printed sneakers, maar – als het te warm is voor jeans – kan een andere effen gekleurde broek, rok of jurk ook heel goed.

Kijk voor mooie sneakers met print tegen een lage prijs bij de aanbiedingen van damessneakers. Bijna alle grote fabrikanten van gympen hebben printed sneakers in hun zomercollectie.