Spaanse sloffen zijn goedkope, maar heerlijk warme schoenen. Spaanse sloffen zijn er in vele kleuren. Ze kunnen worden gedragen door zowel mannen als vrouwen.

Kijk in het overzicht van Spaanse sloffen wat er allemaal aan dit soort pantoffels te koop is. Er is een grote variatie aan Spaanse sloffen. Je hebt goedkope Spaanse sloffen voor nog geen tientje, met een binnenvoering van synthetisch wol, maar ook luxe Spaanse sloffen gemaakt van materialen als scheerwol, echt leer en suede. Kijk in het overzicht voor alle mogelijkheden en alle prijzen.

Wat zijn Spaanse sloffen?

Spaanse sloffen zijn superzachte schoenen. De originele Spaanse sloffen zijn van buiten van heel zacht suede en aan de binnenkant gevoerd met wol. Het gevolg is een superzachte pantoffel, bijna zo zacht als sokken, die je voeten heerlijk warm houden. Spaanse sloffen hebben een dusdanig zachte en dunne zool dat ze niet geschikt zijn om op straat te lopen. Spaanse sloffen zijn echte huisschoenen.

Bernardino Spaanse sloffen

Een bekend merk voor Spaanse sloffen is Bernardino. Deze warme pantoffels voor dames en heren worden ook echt in Spanje gemaakt. Deze sloffen worden van suede gemaakt en zijn deels gevoerd met echt wol. Voor een beter loopcomfort zit er tussen de suede buitenkant en de voering een dikke tussenzool van vilt. Voor een optimaal loopcomfort zit er tussen het suede en de voering een dikke vilten tussenzool.

Bernardino sloffen zijn wat hoger dan de meeste andere Spaanse sloffen. Daardoor is de pasvorm van deze Spaanse sloffen beter. Kijk vooral eens naar Bernardino sloffen als je goede Spaanse sloffen zoekt.

Je vindt onder andere deze sloffen tegen een lage prijs in het bovenstaande overzicht met Spaanse sloffen.

Zie ook: Meer pantoffels
Foto’s: Bernardino sloffen
Productselectie: Bellatio