Stapp schoenen zijn niet alleen heel betaalbare kinderschoenen, maar ook goede kinderschoenen. Stapp kinderschoenen zijn stevig maar licht en bieden goede steun. Stapp schoenen hebben dan ook het Dr. Visser keurmerk voor verantwoorde kinderschoenen.

En Stapp schoenen zien er ook eens heel leuk uit. Deze leren kinderschoenen zijn voordelig, goed van kwaliteit en met een coole uitstraling. Wat willen kinderen en hun ouders nog meer.

>>> TIP: Kijk hier voor alle Stapp schoenen en hun prijs.

Goede kinderschoenen met het Dr. Visser keurmerk

Een goede steun, voldoende bewegingsruimte, een flexibele zool en licht van gewicht het zijn allemaal voorwaarden waaraan een goede kinderschoen moet voldoen. Voor het Dr. Visser keurmerk is dit dan ook vereist, maar van kinderschoenen die dit keurmerk voor verantwoorde kinderschoenen mogen dragen wordt nog meer verwacht. Bijvoorbeeld een stevig hielstuk, en de schoenen moeten gemaakt zijn van ademend materiaal.

In het bovenstaand overzicht van Stapp schoenen kun je precies zien welk van deze kinderschoenen aan deze eisen voldoen, nagenoeg alle Stapp schoenen dragen het keurmerk!

Dus je kan je kinderen met een gerust hart deze jongensschoenen en meisjesschoenen laten dragen. Ook al zijn ze veel goedkoper dan de kinderschoenen van de meeste andere verantwoorde schoenmerken.

En ook kinderen dragen Stapp schoenen graag. Ze zitten comfortabel en ze zien er mooi uit. En dat zijn de eigenschappen van schoenen waar kinderen belang aan hechten!

Zie ook: Meer goede kinderschoenen