Het Italiaanse Superga is een al lang bestaand merk schoenen dat ooit legendarisch werd door zijn witte canvas sportschoenen met rubberen zool. Generaties lang werden deze Superga schoenen met sporten als tennis en turnen gedragen. Tegenwoordig zijn Superga schoenen meestal sneakers.

Veel van deze Superga sneakers zijn van de Superga sportschoenen van weleer afgeleid. Superga biedt een breed assortiment aan canvas sneakers voor heren en dames, jongens en meisjes. Superga gympen zijn heerlijk lichte goed ventilerende sneakers met sterke rubberen zolen.

Bovendien zijn Superga sneaker ondanks hun goede kwaliteit heel betaalbaar.

Hier koop je goedkoop Superga schoenen

Kijk bij de aanbiedingen van Superga schoenen bij de winkels hieronder om te zien waar je op dit moment goedkoop een paar mooie Superga schoenen of laarzen kunt kopen.

Het betreft de aanbiedingen van Superga sneakers bij de belangrijkste online schoenenwinkels van Nederland en België handig bij elkaar . Je kunt bij deze online winkels ook alleen de Superga schoenen voor dames, heren of kinderen filteren.

Superga sneakers

Superga sneakers zijn er voor mannen, vrouwen en kinderen, en in vele kleuren en kleurcombinaties. Het model van deze Superga schoenen is echter in de meeste alle gevallen afgeleid van de klassieke legendarische sportschoen van dit merk.

Andere Superga schoenen

Hoewel Superga bekend is om zijn canvas sneakers doe je dit Italiaanse schoenmerk te kort om hem als sneakermerk te bestempelen. Want Superga maakt meer schoenen dan lage canvas sneakers alleen. Zo zijn er van dit merk ook hoge sneakers, regenlaarzen en instappers te koop. En deze Superga schoenen en laarzen zijn net zo goed van kwaliteit en mooi om te zien als de beroemde Superga sneakers.

Maar toch zijn het de sneakers in vele modellen die de Superga collectie kenmerken.

Informatie Superga

Superga was aanvankelijk een fabriek die in Italië rubberen hakken, regenjassen en autobanden produceerde.

Aan dit bonte scala aan producten werden schoenen toegevoegd toen Superga in 1911 een canvas sportschoen met rubberen zool ontwikkelde. Voor die tijd was dat een heel vernieuwende schoen want sporten deed men in die tijd nog meestal op gewone schoenen.

Vele tientallen jaren was deze Superga sportschoen razend populair terwijl hij nauwelijks veranderingen doormaakte. Op een gegeven moment leek Superga in de vergetelheid te raken, maar toen maakte het Italiaanse schoenenmerk een comeback met sneakers die van de klassieke Superga schoenen waren afgeleid.

En nog steeds maakt Superga prachtige sneakers, en brengt met regelmaat nieuwe modellen uit. Kijk bij de aanbiedingen bovenaan deze pagina voor alle Superga schoenen en hun prijs.
Zie ook: Aanbiedingen van alle sneakersOnderwerpen:
Superga sneakers, Superga schoenen, heren, dames.