Supertrash is een modemerk dat ook mooie schoenen en laarzen maakt. Het gaat daarbij uitsluitend om schoenen en laarzen voor dames en meisjes. Supertrash schoenen en laarzen zijn super-modieus en bijzonder trendy.Na een faillissement van Supertrash zijn de schoenen en laarzen van dit moment alleen nog in outlets te koop. Hier de beste outlets voor Suupertrash. Een doorstart van het merk is gepland.

Hier kun je nog Supertrash schoenen en laarzen kopen:

Oprichtster van Supertrash is de ontwerpster Olcay Gulsen. Haar imago sluit feilloos aan bij dat van Supertrash, dat van de modieuze stijlvolle moderne vrouw.

De schoenen en laarzen van Supertrash zijn modieus en stijlvol. Supertrash is geen schoenenmerk dat trends volgt maar die ze zelf mee bepaalt.

In het assortiment van Supertrash vind je veel pumps, leren laarzen en sandalen maar bijvoorbeeld ook sneakers, instappers en rubberen laarzen. Alle hippe damesschoenen en dameslaarzen tref je in de collectie Supertrash schoenen aan.

Informatie Supertrash

Supertrash is een modemerk van de Nederlandse modeontwerpster van Koerdische afkomst Olcay Gulsen. In tegenstelling tot wat veel gedacht wordt heeft Gulsen Supertrash niet opgericht. Ze nam het Amerikaanse merk in 2009 over en breide dat in korte tijd sterk uit. Supertrash werd onder haar leiding in opvallend korte tijd uit tot een bekend internationaal modeconcern dat dus ook schoenen verkoopt.

Hoe internationaal Supertrash tegenwoordig is blijkt wel uit het feit dat Supertrash schoenen, laarzen en kleding zelfs in Hollywood zeer bekend en geliefd zijn.

Kijk bij de bovenstaande aanbiedingen van Supertrash schoenen voor alle schoenen en laarzen van dit modemerk tegen de laagste prijs.