Think! schoenen zijn comfortabele schoenen die bijzonder goed voor de voeten zijn. Bij het ontwerpen van Think! schoenen wordt nog meer dan bij andere schoenmerken gekeken naar de vorm van de voet.

Op die plekken waar de schoen in contact komt met de huid is de Think schoen gemaakt van plantaardig gelooid leer dat erg huidvriendelijk is. Ook is het leer op die plek chroom-arm en is de schoen zo ontworpen dat deze daar extra goed ademt. Daardoor irriteren een Think! schoenen de huid niet.

Think schoenen online goedkoop kopen

Think! schoenen worden in Nederland en België door diverse grote en bekende schoenenwinkels aangeboden. Kijk hieronder voor de aanbiedingen van Think! schoenen.

Niet alleen irriteren Think schoenen niet, deze comfortabele schoenen zijn ook altijd voorzien van een uitneembaar voetbed. En Think! schoenen zijn gemaakt van natuurlijk zuiver leer.

Think! schoenen zijn een natuurproduct

Dat natuurlijke is goed te zien, want Think! schoenen hebben een heel natuurlijk uitstraling. Soms fijn, soms grof van materiaal, en mogelijk met wat zichtbare nerven. Want Think schoenen zijn puur natuur en in de natuur is niet alles gelijk. En Think! schoenen worden nog echt met de hand gemaakt. Ieder paar comfortschoenen van dit bijzondere schoenmerk heeft zodoende een eigen karakter.

Meer teenruimte

Think! schoenen hebben meer teenruimte dan de schoenen van andere merken waarbij (vooral bij damesschoenen) de teenruimte uit estetische overwegingen worden beperkt. Bij Think schoenen plooit de zool ter hoogte van de tenen, daar waar je voet zich afzet, en niet in het midden onder de voetzool zoals bij de schoenen van de meeste andere merken.

Informatie Think! schoenen

Think! is een familiebedrijf van de familie Koller. Deze Oostenrijkse familie schoenmakers maakt al circa 250 jaar schoenen in Opper-Oostenrijk.

Think! maakte al duurzame schoenen op een natuurvriendelijke en mensvriendelijke manier toen niemand zich daar nog druk om maakte. Hier is het natuurvriendelijke dus geen modegril, zoals bij veel andere fabrikanten helaas het geval is, maar de filosofie achter het bestaat van het merk.

Think! schoenen worden alleen van natuurlijke materialen gemaakt en het looien van het leer gebeurt zonder chemicaliën met boomschors uit duurzame plantages.
En om te voorkomen dat er geen kinderarbeid aan de productie van Think! schoenen van pas komt worden alle schoenen van dit merk in Europa gemaakt. Alleen zo kan de fabrikant toezien op een eerlijke, menswaardige en een milieuvriendelijke productie van de Think schoenen.

Think! schoenen zijn er als damesschoenen en als herenschoenen. Ballerina’s, clogs, laarzen, muiltjes, pumps, sandalen, slippers of normale schoenen, voor veel soorten schoenen en laarzen kun je bij Think! terecht. Vooral het aanbod aan Think! damesschoenen is heel groot, de heren hebben wat minder te kiezen.

Kijk voor alle Think schoenen in Nederland bij de bovenaan genoemde beste online winkels voor deze natuurlijke en gezonde schoenen.

Foto’s: Think!

 
Onderwerpen:
Thinkschoenen, Think schoenen online kopen, natuurlijke schoenen, ecologische schoenen.