Timberland is een Amerikaans merk schoenen dat populair is om zijn outdoor schoenen, wandelschoenen en casual schoenen. Maar het meest populair zijn toch wel de Timberland laarzen. Er zijn prachtige Timberland laarzen van zeer hoge kwaliteit voor heren, dames en kinderen.

Zoek je een paar mooie nieuwe laarzen, hoog of laag, kijk dan vooral eens bij de aanbiedingen van Timberland laarzen. Dit Amerikaanse kwaliteitsmerk maakt een brede range aan heel mooie laarzen van hoge kwaliteit. Het zijn vaak sterke en stoere laarzen.

Dat is niet verwonderlijk, want Timberland is ooit (in 1952) begonnen als fabrikant van outdoor laarzen, werklaarzen en werkschoenen. Aan de stijl van veel Timberland laarzen is dat niet te zien. Veel Timberland laarzen en schoenen hebben een stoere uitstraling.

Timberland booties

De collectie Timberland laarzen omvat veel booties. Stoere maar modieuze enkellaarsjes voor heren, dames en kinderen. Mooie casual boots, chelsea boots, wandellaarzen, chukka boots en de beroemde Timberland classics. Strak vormgegeven enkellaarzen die hele comfortabel zijn om te dragen.

Timberland winterlaazen

Kijk ook eens bij de Timberland winterlaarzen als je comfortabele warme laarzen voor de winter zoekt. Timberland heeft een enorme collecte prachtige winterlaarzen voor dames, heren en kinderen. Bestand tegen de slechtste weersomstandigheden en vaak heerlijk warm gevoerd.

Meer Timberland laarzen

En zo heeft Timberland nog veel meer heerlijke laarzen. Voor vrouwen, mannen, jongens en meisjes, voor zomer en winter, voor een stevige wandeling, of gewoon voor het werk of in de stad. Hoge en lage laarzen. Kijk bij Timberland voor alle mogelijkheden en de laagste prijzen bij de winkels in Nederland en Belgiƫ.

Onderwerpen:
Timberland laarzen, Timberland laarsjes, heren, dames, winterlaarzen.